-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
XerucuS
XerucuS
Siemka , otóż mam pewien problem z komputerem . Dokładnie z jego załączeniem . 4 dni temu , przyszedłem do domu ( tego samego dnia rano grałem i było wszystko w porządku) , chciałem włączyć komputer a tu nie da się . Klikam Power , komputer się włącza , ale po 1 sekundzie gaśnie i gaśnie dioda od powera. następna próba 2 raz to samo , 3 raz komputer się włączył , zapiszczał 3 razy ( na 99% pewien 1 długi , 2 krótkie sygnały dźwiękowe ) wszystko chodzi wiatraki itp. a monitor czarny . Ja zielony w tych sprawach i nie wiem co się dzieje , dobra zresetowałem i wyłączyłem . 30 min później włączam i wszystko działa . Gram z 1 h i wyłączam następnego dnia cały dzień chodzi , a 3 - go dnia znowu to samo , za 4 razem odpalił , na komputerze byłem 10 min a tu nagle czarny ekran i komputer się wyłączył . Bałem się znowu tak włączać w obawie że coś spalę , wyszedłem z domu , 4 h później przyszedłem do domu i spróbowałem ostatni raz . Włączam i 1 sygnał dźwiękowy oznaczający że wszystko jest w porządku , loguję się i fajnie działa , taki sam wydajny w grach . Następnego dnia znowu wszystko działa i teraz piszę ten temat ;P Komputer mam rok , więc wszystko na gwarancji , ale nie wierze żeby była to jakaś po żądna usterka , bo czasami się komputer włączy i wszystko działa . HELP ;P A jeśli jakiś z podzespołów się zepsuł to czy to będzie karta graficzna ? I trzeba ją wymień ?!
Proszę o zmianę w temacie na " Problem z załączeniem komputera"
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.