Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mystery skin - POLECAM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na smurfie mam tylko Udyra, Lee i Ziggsa, więc kto wie? Może mi trafi Spirit Guard.

Ładne szczęście. =D

Opublikowano

Ja na smurfie mam tylko Udyra, Lee i Ziggsa, więc kto wie? Może mi trafi Spirit Guard.

Ładne szczęście. =D

Ja wlasnie myslalem czy by nie zrobic nowego konta i kupic takich champow jak thresh, riven, udyr, ezreal, etc. i polosowac skiny championship, ultimate, paxy itp :D

rYD9JSA.png

Opublikowano

Ja wlasnie myslalem czy by nie zrobic nowego konta i kupic takich champow jak thresh, riven, udyr, ezreal, etc. i polosowac skiny championship, ultimate, paxy itp :D

Championship oprocz "Tresza" nie da rady ;d

Opublikowano

Też zamierzam kupić sobie parę. Ciekawe jak mi to wyjdzie ;D chciałbym skin do blitza bo fajne sztuczki mi nim wychodzą(pora by zrobić sztuczkę!).

@pytanie nie do tematuuuuuuuu...

Wie ktoś może dlaczego w silverach i brązach coraz mniej banują blitza? Mój kolega mówi, że ciągle kassadin i yasuo do priorytetowe bany w silverze, a blitz już nie nie wiem dlaczego.

Deadboy

Opublikowano

@ChEeFo2000

Bo teraz Yasuo, Jax, Fizz, Leona, Master i inni są instabanami. Szansza na ban blitza ze 90% spadł do 40. #potwierdzone #info

@top

Idę po psc i sam kupuje. Licze na Pulsefire i Spirit Guadra i może Piekielnego peisła

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...