Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ranga :)

damian2348

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam takie pytanie jestem w silver 2 wygrałem juz dużo rankedów chyba z 8 pod żad  i dalej siedze w silverze 2 nie wiem co jest ale nie mam duzo przegranych meczy praktycznie caly czas wygrywam a siedzie w tym silverze 2 co jest?

Opublikowano

Musisz miec lepsze staty niz miales dotychcasz i wygrywac np otwierajac i pare razy pod rzad i bedzie awans. Poprostu twoj poziom jest za niski na awans musisz grac i tyle.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz musisz grać grać i jeszcze raz grać ale faktycznie dziwne że na tak niskiej randze długo Cie trzyma. Jak ja byłem w silverze to awans to była kwestia 2-3 meczy w goldzie podobnie dopiero z golda 4 do master guardiana zajęło mi to jakieś 10 meczy.

Opublikowano

no tak dokładne kolega co jest w silver 6 dziwił się ze mnie tak długo nie ciepło faktycznie z siler 1 do silver 2  3 mecze wygralem i prznioslo mnie do 2 ale teraz to ja nw nie przeniosło mnie 

Opublikowano

to jest seria moich wygranych dzisiaj dopiero raz przegrałem ale to raz a wygranych mam z 10 i dalej mnie trzymie w tym gownie 

post-1011053-0-73855100-1406323579_thumb.jpg

Opublikowano

haha no valve nie zrozumiesz ;D jednym rangi wchoda z latwoscia a inni nie moga wbic

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Tak, zgadzam się, czasami tego przydzielania rang nie da rady ogarnąć :P Różnie to bywa, czasami można niespodziewanie też awansować ;)

Opublikowano

ale to jest bezsens siedze w tym gownie już chyba tydzień i nic sie nie dzieje niekdy gram z typami z silvera 4 

Witaj w klubie .

Grałem 6 meczy byłem top 1 staty po 30/15 i co dalej silver 2 ,.....

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Graj graj i jeszcze raz GRAJ tylko dzięki temu awansujesz, zrób winstrike te 8 gier toć to w silverze nie jest problem i tyle.

Opublikowano

Hmm, te staty twoje to super nie są, nie patrzcie na to czy otwieracie, lukajcie na kd ratio ;) To do awansu ma najwiecej dla każdej rangi po tylu godzinach co gram w to zauważyłem, że gdy spadałem z kd ratio automatycznie leciałem niżej, teraz trzymam sie bardzo wysoko, i tez w zaleznosci od kd ratio szybko spadam/skacze.

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Opublikowano

pewnie większy szereg statystyk jest brany pod uwage, czasem ogarniasz tylko ty zteamu reszta nic przegrywacie i możesz miec range up ... ja tak mialem

Opublikowano

Ranga pojawia się po 10 meczach ? I musze wygrać te 10 meczy pod rząd ? czy ogólnie musze mieć 10 wygranych ?

Ogólnie 10 wygranych

@topic grać i grać na byłem silver 2 i 9 meczy kerowania i silver 3 potem 7 meczy staty albo 1 lub 2 silver 4 <3

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ogólnie ten dobór teamów jest do niczego. Co z tego, że dobiera po "umiejętnościach graczy" jak i tak często jest taki, że jeden team po prostu miażdży drugi i takie granie jest bez sensu i aż sie prosi zeby sie poddać.

Opublikowano

Ogólnie ten dobór teamów jest do niczego. Co z tego, że dobiera po "umiejętnościach graczy" jak i tak często jest taki, że jeden team po prostu miażdży drugi i takie granie jest bez sensu i aż sie prosi zeby sie poddać.

Umiejętność pracy w grupie... jak się ryja drze "zabijajcie" zamiast rzucić jakąś taktykę to powodzenia.

Po za tym gra się w 5 swoich i masz pewność, że  ci ruska nie dobierze.

Opublikowano

Graj ze znajomymi jeśli jestes ogarnięty nie rejdzujesz to napisz na priv pogramy mam kilku :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...