Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oglądanie anime

marcino_1998

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który sposobem oglądać?

• Pierwszy
      1
    • Drugi
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie co polecicie pierwszy sposób czy drugi.Skonczyłem 1 sezon Shakugan no Shana i zostały jeszcze 2 i teraz pytanie.

Pierwszy sposób:Obejrzeć inne anime które ma 24odcinków i potem walnąć 2 sezon i potem inne anime i potem 3 sezon

Drugi sposób:Odrazu obejrzeć 3 sezony podrząd

Opublikowano

Drugi. Jak zaczynasz anime to je kończ, niezależnie ile ma sezonów.

Nie ma sensu kończyć czegoś co ci się nie spodobało. np. u mnie istnieje szansa, że przerwe drugi sezon sao, nie bede sie zmuszal przeciez.

Polecam pierwszy sezon, nie można oglądać tylko jednego anime jak zajmuje ci dużo czasu. Ja np. 24 odcinki obejrze w 2 dni, ale ty moze nie masz tego skilla.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Wyznaję zasadę, że jak już oglądam to do końca. Nawet jeżeli cały epizod zajmie mi 2 min przewijania i wybierania interesujących momentów. Oszczędzam czas i nie oglądam zapychacza. Jeżeli seria Ci się spodobała, to oglądaj dalej kolejne sezony.

Opublikowano

Nie ma sensu kończyć czegoś co ci się nie spodobało.

Właśnie mnie strasznie wciągło jestem bardzo ciekawy co będzie dalej.

Ja np. 24 odcinki obejrze w 2 dni, ale ty moze nie masz tego skilla

jak się wciągne to obejrze całę w 1 dzień wczoraj właśnie Shuffle obejrzałem

A dziś od północy cisnąłem Shakugan No Shana

Opublikowano

Właśnie mnie strasznie wciągło jestem bardzo ciekawy co będzie dalej.

No to jak lubisz anime, to czemu jeszcze nie oglądasz? Kontynuacja wniesie bardzo dużo do samego tytułu, więc może polubisz jeszcze bardziej.

Te inne anime może Ci się nie spodobać, a tak to wiesz, że dotrwasz z tymi sezonami ;_;

Nie ma sensu kończyć czegoś co ci się nie spodobało. np. u mnie istnieje szansa, że przerwe drugi sezon sao, nie bede sie zmuszal przeciez.

Każdy myśli inaczej, ja zobaczę tak czy siak GGO, aby mieć świadomość swoich argumentów, gdy będę atakowany przez fanów tej serii.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Spytaj siebie sam jak chcesz oglądnąć. Ciężko pytać się kogoś o zdanie w tej kwestii. Skoro wgl. zadałeś to pytanie to oznacza, że jednak chcesz spróbować czegoś nowego zamiast oglądać kolejne 2 sezony o tej samej historii, jeśli więc masz coś innego co bardzo chciałbyś oglądnąć to powinieneś tak zrobić, a do SnS wrócić jak najdzie Cię ochota (również niekoniecznie 2 sezony od razu, może być drugi i znowu przerwa).

klaus takie kończenie anime 'niezależnie od liczby sezonów' brzmi dosyć ciekawie, ale przykładowo takiego Major'a - 6 sezonów za jednym razem? fajnie może być po 1szym lub po 2gim, ale im dłużej siedzi się w tym samym tym szybciej się nudzi, dlatego właśnie proponuję osobie która założyła ten temat to co napisałem na początku.

Trzeci sposób-możesz przestać oglądać :D

Opublikowano

Ja zawsze mam tak że gdy kończę jakiś sezon a jest drugi to oglądam pomiędzy tym jakieś inne lajtowe anime 13 odcinkowe i tobie też to polecam :)

Opublikowano

Drugi - bo jeszcze zacznie Ci się mylić, gdy będziesz oglądać X Anime na raz :p Poza tym, jeżeli dana seria jest świetna, to nie ma co odkładać na później. Ja tak zwlekałam 2 lata z Code Geass, obejrzałam i żałowałam, że tak późno zabrałam się za to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...