Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

imetin żałosny YouOne.

Tristanna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat w którym mogą komentować wszyscy, lecz widocznie tylko ci co napiszą że eq tego pana jest BARDZO DOBRE skoro reszta dostaje bany lub ostrzeżenia.  Mój komentarz został usunięty, zresztą nie tylko mój.  Napisałam "hahaah gunwo" 

Inne komentarzy były typu "szału nie ma, teraz każdy ma takie eq" 

Link do tematu http://forum.imetin.pl/index.php?/topic/208954-xargo-kox-aka-siła/

post-1217876-0-67706400-1406230808_thumb.jpg

:)

post-1217876-0-11798600-1406231147_thumb.jpg

Opublikowano

Nic, chce żeby reszta wiedziała jak tam się traktuję graczy, i dlaczego nie ten dział skoro to pogaduszki? 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o temat na forum imetina, to został on założony przez członka gildi MSWiA.  Tzn gildia która ma tam łatwiej i z banami lub innymi sprawami problemu nie mają bo wiedzą, ze ban długo nie potrwa, inaczej mówiąc dupo lizy. ;> 

Opublikowano

A co to nas k***a obchodzi? nie dziwie się ze dali ci warna za tak głupią wypowiedź. 

#4 Tematy założyć o tej samej treści które nic nie wnoszą, ja p******e co za idiotyzm. ( czyt. upośledzenie umysłowe ) 

Opublikowano

Wiesz do mnie to bym się nie zdziwiła. Szkoda, że pewnie do końca nie czytałeś tego co napisałam. Ze inne normalne krytykujące odpowiedzi też były usuwane. I proszę mi tu bez szału macicy chłopcze.  :)

Opublikowano

Jak nie macie ochoty to po co to czytacie wgl? Nie rozumiem tego o.O 

Napisałam to dla tych którzy interesują się imetinem. 

Opublikowano

Wiesz do mnie to bym się nie zdziwiła. Szkoda, że pewnie do końca nie czytałeś tego co napisałam. Ze inne normalne krytykujące odpowiedzi też były usuwane. I proszę mi tu bez szału macicy chłopcze.  :)

Hm? chłopcze? jestem niewiele młodszy.. jeśli tak bardzo chcesz przestrzec graczy przed tym serwerem to pisz to w dziale METIN2 nie każdy z MPC FORUM gra w ta grę. 

Opublikowano

Napisz to w dziale z metinem bo tu ludzie posty wbijają ;D

Tak swoją drogą to nie traktujesz gry zbyt poważnie?

2662114216934981012447.png

Opublikowano

@xemont  pisałam tam lecz kazali mi się przenieść tutaj.  8S

@ZeuSio  nie, ale mam również beke z tego co oni tam robią. Dlaczego by im nie dokuczyć? <3

Opublikowano

@xemont  pisałam tam lecz kazali mi się przenieść tutaj.  8S

W takim razie nikogo to nie interesuję. 

Gdybyś do niego napisała PW na mpc to pewnie byś się z nim dogadała.. 

Napisz to w dziale z metinem bo tu ludzie posty wbijają ;D

Tak swoją drogą to nie traktujesz gry zbyt poważnie?

O kim mówisz? to ty napisałeś to co już ktoś napisał w tym temacie. Jeśli chodzi o mnie to zwisa mi czy będę miał 1 posta więcej czy mniej to samo tyczy się warnów.

Opublikowano

To jest stan gimby, Ty tez sie nie popisales inteligencja tym komentarzem ( bez spiny :) to nie flame), zgadzam się co do ostrzezenia ;p

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...