Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ogarniętego teamu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie polecam, najwięcej szczekasz w dziale metina a twoich prac jak nie było tak nie ma, w dodatku to, co potrafisz potrafi ktoś kto zaczyna z tworzeniem serwerów, a twoje wymagania też są śmieszne, odradzam

Opublikowano

nie polecam, najwięcej szczekasz w dziale metina a twoich prac jak nie było tak nie ma, w dodatku to, co potrafisz potrafi ktoś kto zaczyna z tworzeniem serwerów, a twoje wymagania też są śmieszne, odradzam

Wymagań jak widać to nie mam ;)

To co potrafię aktualnie potrafi typek który nawet nigdy nie brał sie za serwery mój drogi chłopcze.

Pod gradem tutoriali i downloadów masz podane wszystko na tacy.

Prac ? Jakich prac ?

Mapy nie wstawię, chyba że jakis trailer w co wątpie bo nie nagrywam nic.

Szczekam ? Tak pisz do swoich kolegów czy brata bądź siostry ale nie do mnie.

14594960241525486081.png

Taka miała być taką wykonałem.

Trzymaj się :)

37215277764282770396.png

Opublikowano

Wymagań jak widać to nie mam ;)

To co potrafię aktualnie potrafi typek który nawet nigdy nie brał sie za serwery mój drogi chłopcze.

Pod gradem tutoriali i downloadów masz podane wszystko na tacy.

Prac ? Jakich prac ?

Mapy nie wstawię, chyba że jakis trailer w co wątpie bo nie nagrywam nic.

Szczekam ? Tak pisz do swoich kolegów czy brata bądź siostry ale nie do mnie.

1597614063238461093486.png

Taka miała być taką wykonałem.

Trzymaj się :)

przepraszam bardzo ale co oryginalnego jest w tej mapie skoro podobna ktos udostepnial, o ile sie nie myle byla to zimowa, w dodatku jest to mini-mapa, a zapomnialem, mamy jeszcze world editora gdzie po udostępnieniu jego nagle jest dużo mapperów.

kolejna twoja wypowiedz gdzie mam szczekać sobie do kolegów, powiem ci ze ostatnio probowalem ale nie spodobało im sie,

co do tych tutoriali moge powiedziec to samo o twojej mapie, udowodnij mi ze zrobiles to sam a nie z tutoriala,

nadal nie polecam, łatwo go sprowokować, i leci na range, nie wiem kto normalny dalby ""MAPPEROWI"" gma badz FULL ISA.....

i nie cytuj moich postow chyba, ze mi udowodnisz ze to twoje prace, w co watpie

1f618.png

Opublikowano

przepraszam bardzo ale co oryginalnego jest w tej mapie skoro podobna ktos udostepnial, o ile sie nie myle byla to zimowa, w dodatku jest to mini-mapa, a zapomnialem, mamy jeszcze world editora gdzie po udostępnieniu jego nagle jest dużo mapperów.

kolejna twoja wypowiedz gdzie mam szczekać sobie do kolegów, powiem ci ze ostatnio probowalem ale nie spodobało im sie,

co do tych tutoriali moge powiedziec to samo o twojej mapie, udowodnij mi ze zrobiles to sam a nie z tutoriala,

nadal nie polecam, łatwo go sprowokować, i leci na range, nie wiem kto normalny dalby ""MAPPEROWI"" gma badz FULL ISA.....

i nie cytuj moich postow chyba, ze mi udowodnisz ze to twoje prace, w co watpie

7169714063242161207188.png

Mylisz się ;)

Mapka jest wykonana w L3DT.

Tak jak myślałem.

Piszesz " kto by dał mapperowi GMa "

Jakoś ta ranga nie przypada mi do gustu, wolałbym dostać te troszkę SM żeby sobie spokojnie pograć :)

Co do mapy, screen na którym jest mapa w 2d. Jest ona uzyta do Dungeonu na reaktywacji pewnego serwera którym zajmuje się Luzek :)

Skontaktuj się z nim i sobie porozmawiacie na mój temat.

37215277764282770396.png

Opublikowano

Mylisz się ;)

Mapka jest wykonana w L3DT.

Tak jak myślałem.

Piszesz " kto by dał mapperowi GMa "

Jakoś ta ranga nie przypada mi do gustu, wolałbym dostać te troszkę SM żeby sobie spokojnie pograć :)

Co do mapy, screen na którym jest mapa w 2d. Jest ona uzyta do Dungeonu na reaktywacji pewnego serwera którym zajmuje się Luzek :)

Skontaktuj się z nim i sobie porozmawiacie na mój temat.

http://www.mpcforum.pl/topic/1254514-mapa-indoor/#entry10716294

http://www.mpcforum.pl/topic/1240669-tworzenie-mapy-w-metin2/?view=findpost&p=10596341

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

polecam spojrzeć na tematy przed braniem go do teamu, widac na pierwsze oko ze nic nie potrafi, w dodatku zero prac zawartych w temacie, nie polecam, i odradzam

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1254514-mapa-indoor/#entry10716294

http://www.mpcforum.pl/topic/1240669-tworzenie-mapy-w-metin2/?view=findpost&p=10596341

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

polecam spojrzeć na tematy przed braniem go do teamu, widac na pierwsze oko ze nic nie potrafi, w dodatku zero prac zawartych w temacie, nie polecam, i odradzam

Pierwszy tyczy się obiektów zamkniętych do mapy Indoor. Jesetm kompletnie blady w blenderze czy 3ds max'ie.

Drugi jak zauważyłeś chciałem program którym wstawię poprawnie obiekty na mapę ;)

SS zrobiony podczas włączonej nocy także niezbyt to wygląda :/

1578314063663321093486.jpg

Poza tym. Napisałem, że mogę pomóc a nie SPRZEDAĆ mapy co też świadczy o moim doświadczeniu :)

37215277764282770396.png

Opublikowano

Sorry , ale po wycieku WE nawet mój szczeniak jest wstanie zrobić mapę.

Teraz ludzie patrzą na wiedze ogólną a nie na to czy ktoś jest wstanie zrobić model czy mapę bo poradników jest tyle że każdy już chyba to umie.

XJHIavu.png

Opublikowano

Sorry , ale po wycieku WE nawet mój szczeniak jest wstanie zrobić mapę.

Teraz ludzie patrzą na wiedze ogólną a nie na to czy ktoś jest wstanie zrobić model czy mapę bo poradników jest tyle że każdy już chyba to umie.

Patrz co pisałem u góry ;)

Nie piszę, że muszę być koniecznie od map więc nie wiem o co wam chodzi :)

37215277764282770396.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...