Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A działa Ci domenda? mojadomena.com ? Mi za chu*a nie działa

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

@gredier

Jak nie umiesz ustawić Port Forwardingu to twój problem, mi domeny, ipv4 wszysciutto działa :)

Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl

Wejdź, nie pożałujesz :)

Opublikowano

na http://webh.pl jest 7 dni darmowych, ale na ich VPSach nie ma możliwości uruchamiania serwerów minecraft.
Musisz po prostu popatrzeć w oferty firm, bo wiele z nich udostępnia darmowy okres testowy z powodu: skąd klient ma wiedzieć jak serwer się zachowa przy jego konfiguracji i czy mu będzie odpowiadał, a płacić np. 20 zł za miesiąc z góry i uznać, że serwer jest do chrzanu to też z deczka lipton.

Jeżeli chodzi o darmowe shell to na pewną są, ale nie takie, które pozwolą Ci na dostęp do powłoki SSH, a jeśli nawet to nie na uruchomienie javy/bukkita czy tam innego minecrafta.

Opublikowano

Znalazłem coś takiego:

http://guhat.com/

http://5jelly.com/vps/

http://www.yocats.com/

PS. Tylko nie myśl, że postawisz dużą ilość slotów... te serwery z tego co patrzałem to mają po 1GB ramu, gdzie postawisz może do 5 slotów bez pluginów, a z kilkoma pluginami do 3... (bez lagów) a jak dasz więcej slotów i pluginów, map i innych dupereli to życzę lagów  B)

@offtopic

@1361622928-U485574.pngMAROSKiNG

I potem masz sanki za podawanie fałszywych danych -,- Wg mnie lepiej te prawdziwe numery (pesel itp) podać, niż potem odpowiadać za naruszenie prawa...

f

Opublikowano

Na stronie

www.host1free.com
masz na zawsze za free dobrego (jak na darmoweg) vps z ipv4, jeśli nie dostaniesz za 1 razem vps napisz u nich na forum w polskim dziale to go otrzymasz, a domene (bo widziałem że pewna osoba bardzo tego chce) możesz na
dot.tk
załatwić też za darmo, a żeby w google szukało ci strony to sobie poszukaj takiej strony gdzie dodajesz do ich swyszukiwarki swoja witryne onią i sprawdzą i dodadzą.

cover.png?dl=0

Opublikowano

Na stronie

www.host1free.com
masz na zawsze za free dobrego (jak na darmoweg) vps z ipv4, jeśli nie dostaniesz za 1 razem vps napisz u nich na forum w polskim dziale to go otrzymasz, a domene (bo widziałem że pewna osoba bardzo tego chce) możesz na
dot.tk
załatwić też za darmo, a żeby w google szukało ci strony to sobie poszukaj takiej strony gdzie dodajesz do ich swyszukiwarki swoja witryne onią i sprawdzą i dodadzą.

Tylko pytanie czy Host1Free jeszcze działa.

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Dobra jest problem. http://freevpsss.com na tej stronie dostałem Vps'a wszystko działa. Ale nie moge znaleść łączenia SSH jest tylko łączność przez stroną ale gdy wpisuję komendę do uruchomienia np. Ts3 to pisze "-bash: ./ts3server_startscript.sh: command not found
u133908248$ [/home/u133908248//teamspeak3-server_linux-x86/]"

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Tak host1free działa i mam się dobrze

A ile czekałeś na email od nich?

Opublikowano

Ludzie większość z was tutaj powinna dostać warny za spam bo piszecie rzeczy o które nie pyta się założyciel tematu. Są darmowe hostingi vpsów tylko że one zazwyczaj są na bardzo mały okres (tydzień) oraz mają ograniczenia w postaci specyfikacji sprzętu oraz prędkość internetu. Co do strony to do małej strony host1free jest wystarczający ale jak postawisz u nich serwer minecrafta to zabierają ci serwer oraz dostajesz u nich bana. Niestety na większości hostingów które oferują darmowe serwer vps dostaniesz bana za serwer gry typu Minecraft ponieważ one bardzo obciążają łącze oraz maszynę i oni się skapną że coś jest nie tak i masz po serwerze. Co do sms to jak oni ci wysyłają sms z kodem to pobiera ci kasę ale to zależy od operatora i to jest tylko parę groszy. Z resztą wystarczy poczytać regulamin takiego hostingu. Telefony to potwierdzenie że nie jesteś botem tylko człowiekiem dlatego musisz podawać swoje dane osobowe. Takie zabezpieczenia jak by tego nie było to była by to istna tragedia. To tyle według mnie na temat darmowych serwerów kiedyś był fajny hosting shell serwery pod minecrafta tam były niestety zablokowali darmowe konta a szkoda :\. Znałem jeszcze parę darmowych hostingów niestety zapomniałem ich adres albo zablokowali te rzeczy. Jest pewne forum na którym piszecie posty i po napisaniu odpowiedniej liczby postów oraz jak macie odpowiednią reputację możecie złożyć podanie o vps`a za darmo oni tam mieli sporo partnerów ale chyba te forum też padło. 

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@gredierJak nie umiesz ustawić Port Forwardingu to twój problem, mi domeny, ipv4 wszysciutto działa :)

Sam nie umiesz dzieciaku.

@topic

Ten vps.me to chujnia zablokowali vps bo nie wchodzilem do konsoli... I sobie w kulki lecą dane moje mają i wykorzystywać będą. ODRADZAM TEGO GOWNA.

Opublikowano

@gredier

Weź się człowieczku nie pogrążaj.. Chujnia to ty jesteś, ten VPS jak na darmowy to jest zajebisty, jedyna wada to duży ping ale maszyna w Ameryce to nie ma co się dziwić :D

Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl

Wejdź, nie pożałujesz :)

Opublikowano

"Chujnia to ty jesteś"

Odezwało się dziecko minecrafta.

Opublikowano

"Chujnia to ty jesteś"

Odezwało się dziecko minecrafta.

Zgadzam się z @TurboGroszek18. Ten temat nie został stworzony dla twoich durnych komentarzy.

Ludzie większość z was tutaj powinna dostać warny za spam bo piszecie rzeczy o które nie pyta się założyciel tematu. Są darmowe hostingi vpsów tylko że one zazwyczaj są na bardzo mały okres (tydzień) oraz mają ograniczenia w postaci specyfikacji sprzętu oraz prędkość internetu. Co do strony to do małej strony host1free jest wystarczający ale jak postawisz u nich serwer minecrafta to zabierają ci serwer oraz dostajesz u nich bana. Niestety na większości hostingów które oferują darmowe serwer vps dostaniesz bana za serwer gry typu Minecraft ponieważ one bardzo obciążają łącze oraz maszynę i oni się skapną że coś jest nie tak i masz po serwerze. Co do sms to jak oni ci wysyłają sms z kodem to pobiera ci kasę ale to zależy od operatora i to jest tylko parę groszy. Z resztą wystarczy poczytać regulamin takiego hostingu. Telefony to potwierdzenie że nie jesteś botem tylko człowiekiem dlatego musisz podawać swoje dane osobowe. Takie zabezpieczenia jak by tego nie było to była by to istna tragedia. To tyle według mnie na temat darmowych serwerów kiedyś był fajny hosting shell serwery pod minecrafta tam były niestety zablokowali darmowe konta a szkoda :\. Znałem jeszcze parę darmowych hostingów niestety zapomniałem ich adres albo zablokowali te rzeczy. Jest pewne forum na którym piszecie posty i po napisaniu odpowiedniej liczby postów oraz jak macie odpowiednią reputację możecie złożyć podanie o vps`a za darmo oni tam mieli sporo partnerów ale chyba te forum też padło. 

Zgadzam się z Tobą.! Jbc. nie szukam VPS pod serwer Minecraft, potrzebuje pod mały serwer głosowy.

Opublikowano

Zgadzam się z @TurboGroszek18. Ten temat nie został stworzony dla twoich durnych komentarzy.

Zgadzam się z Tobą.! Jbc. nie szukam VPS pod serwer Minecraft, potrzebuje pod mały serwer głosowy.

aa jak pod serwer głosowy jeżeli to team speak to host1free będzie dobre. Nie wiem jak teraz ale wcześniej mój kolega na nim miał serwer team speaka i chodziło dobrze ;D

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

aa jak pod serwer głosowy jeżeli to team speak to host1free będzie dobre. Nie wiem jak teraz ale wcześniej mój kolega na nim miał serwer team speaka i chodziło dobrze ;D

Jak przyjdzie mi od nich e-mail, to dam znać.

Opublikowano

Jak przyjdzie mi od nich e-mail, to dam znać.

Mały @offtopic , ja czekałem 2 miesiace na maila :p

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

@ ItsComandos Ja bym Ci radził kupić małego VPSa wiem że chcesz darmowy ale czy np. 10zł mies to tak dużo? A po za tym rysykujesz utratą wszystkiego jak Ci zablokują

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...