Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[30 Dni] Arik

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Z tej strony Arik, piszę z konta brata.

Starałem się pomagać na forum w dziale Metin2 - można zobaczyć moją zawartość, chciałem również pomóc autorowi tematu PanghihnayangMT2. Nie przemyślałem do końca mojego czynu i podałem użytkownikowi reflinka z poza forum. Nie miałem złych zamiarów, po prostu chciałem pomóc tylko głupio na tym wyszedłem nie myśląc do końca co robię. Przepraszam jeśli wyrządziłem tym jakieś szkody. Chciałbym prosić o wycofanie blokady, bym mógł nadal udzielać się na forum i pomagać użytkownikom respektując regulamin bardziej, niż dotychczas. Co prawda moje konto jest z 2010 roku, tylko teraz zacząłem się udzielać po dwuletniej przerwie, więc najwidoczniej zapomniałem o niektórych zasadach. Chcę tylko wycofania blokady, procenty mogą zostać. Dzięki za przeczytanie.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Cześć,

Bardzo chciałbym zdjąć ci tą blokadę konta jednak nie mogę.

Podałeś reflinka w temacie a to jest karane 15 pkt. na pasku ostrzeżeń i 30 dniowym banem według tabeli kar.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...