Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompatybilność Win8-Metin2

rumcok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie a ogolnie chodzi o Metina.

Metin jest kontabilny z Windows 8 ?

Bo słyszałem od jednych ze niestety nie dziala na tym systemie.

Prosze o szybka odpowiedz. :)

Pozdrawiam.

86209956448545270182.jpg

Opublikowano

Oczywiście, że działa :) Niektóre osoby mają małe problemy, ale wszystko da się naprawić.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Działa, jednak niektórzy czasem mają jakieś problemy, co można zauważyć po niektórych tematach na MPC.

Opublikowano

Totalna bzdura.. Metin2 działa na każdym systemie operacyjnym.

Jeżeli chodzi o problemy to wiadomo że występują one nie tylko na windows 8 na każdym systemie może wystąpić jakiś błąd.

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Jak nie trybi odpalasz ze zgodnością.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Musi działać.

Wcześniej był niekompatybilny gdyż dopiero wchodził w życie a teraz działa normalnie :)

Sam jestem szczęśliwym posiadaczem Win8 i działa mi lepiej niż na XP'ku :) Ściągaj śmiało :)

Opublikowano

Działa na systemie Windows 8

Sam mam win8 :)

Wystarczy zmienić w właściwościach zgodność, jeśli ci nie działa

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

mi działa, jednakże co jakiś czas wywala błędy "System Windows napotkał problem xxx_xxxxx_xxxxx_xxxxx" (w miejscach x jaki problem) i restart laptopa. trafi się tak, że jest kilka błędów dziennie, a trafi się tak, że 2 tygodnie nic. ale ogólnie działa dobrze. lecz chyba tylko ja tak mam, bo nie widziałem by ktoś się na takie problemy skarżył.

Opublikowano

Działa płynnie, lecz jak nie chce odpalić to się bierze ze zgodnością.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...