Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mainline: 40k; novaline: 34k (?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytałem wcześniej, która linia game jest najlepsza, dowiedziałem się, że mainline ale dlaczego?

1. Wiem, że każda z line game jest w różnych wersjach, prosiłbym o wymienienie wszystkich line i odp. im wersji game.

2. Następna sprawa, która linia jest najmniej zbugowana i czy istnieje jakaś lista tych bugów?

3. Ostatnie pytanie:

Po skompilowaniu game utworzyło mi 2 pliki: test i game_r_32.

Pierwszy, co to? Auth?

Opublikowano

oczywiście ze game 40k+ jest lepsze niż 34 bo ono jest dosyć zbugowane ,a co do  40k to przecież masz source i możesz w każdej sytuacji mieć kontrole nad kodem   nie auth tylko jeśli juz to db ( nie wiem nie znam się )

Opublikowano

oczywiście ze game 40k+ jest lepsze niż 34 bo ono jest dosyć zbugowane ,a co do  40k to przecież masz source i możesz w każdej sytuacji mieć kontrole nad kodem   nie auth tylko jeśli juz to db ( nie wiem nie znam się )

Nic się nie dowiedziałem ^^

Pytałem, która linia odpowiada której wersji,a ty mi, że 40k lepsze od 34k ^^

Skoro się nie znasz, to po co piszesz? ^^ A to nie jest db, bo db nie kompilowałem...

Opublikowano

novaline czy mainline czy dev itd. to jest wszystko praktycznie jedno i to samo, tyle, że novaline jest przerobiona nieco przez nove, który nieco odbugował nieco kilka drobnostek mimo to wszystkie posiadają liczne bugi, ja osobiście już naprawiłem wszystkie :>

Wszystkie te game są to 40k+ można tak to nazwać w nowymi funkcjami z np. metin2.pl. Polecam Ci skompilować novaline lub mainline_sg.

Binke kompilujesz w mainline_sg przez Microsoft Visual Studio 2008.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...