Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja

Zaperr44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobra inicjatywa związaną z gildią. Oglądanie walk to strzał w dychę. Ale mogli by dodać znajomych do gry, oraz chat z Nimi. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Bardzo dobra inicjatywa związaną z gildią. Oglądanie walk to strzał w dychę. Ale mogli by dodać znajomych do gry, oraz chat z Nimi. 

Oo tak! to by było genialne :) 

Ogólnie sama aktualizacja mi się w miarę podoba, a w sumie to nawet jest spoko. Jedyny minus to brak dostawania itemów, kasy i expa z tych portali, ale reszta absolutnie pozytywnie :)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Gdybyś czasem czytał co jest na oficjalnym forum to byś wiedział, że czatu nigdy nie będzie.

Cieszę się bardzo, aczkolwiek mogli by dodać jeszcze parę żeczy ...

ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ... Radzę kupić słownik.

Opublikowano

Ciekawa aktualizacja, ale przeraża mnie to, że pierwszy potwór w poratu gildii ma 1mld hp :O! Ciekawe ile będzie miał 100 :)

Opublikowano

Ciekawa aktualizacja, ale przeraża mnie to, że pierwszy potwór w poratu gildii ma 1mld hp :O! Ciekawe ile będzie miał 100 :)

Niby tak, ale jak pisali to HP mu się nie odnawia i można go zabijać, że tak to ujmę na "raty" ;)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Odnawia się 25% co dobę, więc bardzo dużo.:mellow: No cóż, pożyjemy - zobaczymy. Mam nadzieję, że dziś wprowadzą to.

Opublikowano

Gdybyś czasem czytał co jest na oficjalnym forum to byś wiedział, że czatu nigdy nie będzie.

ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ŻECZY ... Radzę kupić słownik.

Pierwsza sprawa, Cytuję: " Ale mogli by dodać znajomych do gry, oraz chat z Nimi. " I gdybyś czytał ze zrozumieniem " SeterN " wie co zostało dodane przeczytał " Post " na oficjalnym forum a to była tylko jego sugestia ...

Druga sprawa: tak, serio ? Przyjechałem zjebany z roboty a to, że akurat nie miałem czasu na to aby skupić się na klawiaturze [ sam sobie odpowiedz ] ... "Sorry is my mistake... ".

3649914647.png

Opublikowano

Ludzie to jest dopiero może 10% tego co mają wprowadzić.... Kto szuka nie błądzi... http://sfgamenews.com/?p=779

Btw. Są nowe epiki, już mam je na swoim serwie ;)

To są rzeczy które zaproponowali gracze a nie że to wszystko dodadzą ..

6jnc40.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...