Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamowie Pizze komus z Pizzaportal za darmo , na moj koszt .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego ze napisales 1wszy,to tobie zamowie,chyba ze nie chcesz ,masz maksymalnie 15minut aby odpisac czy chczesz czy nie @plszakalpl

Podaj przynajmniej jeden powód dlaczego miałbyś komuś za darmo zamówić pizze.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Podaj przynajmniej jeden powód dlaczego miałbyś komuś za darmo zamówić pizze.

Bo mam taka ochote ;)

Jezeli nie wierzysz to jesli ten gosciu nie odpisze do tego czasu co napisalem,to ty bedziesz mogl za darmo pizze dostac jaka chcesz ;)

Opublikowano

Bo mam taka ochote ;)

Jezeli nie wierzysz to jesli ten gosciu nie odpisze do tego czasu co napisalem,to ty bedziesz mogl za darmo pizze dostac jaka chcesz ;)

to zbyt ryzykowne podawać nieznajomej osobie adres zamieszkania.

XrgAYyk.png

Opublikowano

spoko,jesli tamten gosciu nie wysle danych do 3minut (18;48) aktualnie jest 18;45 to tobie wysle jesli sie zgodzisz.

Ej, ja byłem pierwszy ;)

XrgAYyk.png

Opublikowano

Dawaj tą pizzę, dobra na gastro.

i tak coś mi się w to nie chce wierzyć

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ej, ja byłem pierwszy ;)

Tak zgadazm sie,ale ty napisales ze nie podasz adresu wiec jak moge ci wyslac ? Chyba ze zmieniles zdanie w takim razie tobie wysle,decyduj sie bo juz tamten gosciu ma po czasie 

Opublikowano

Tak zgadazm sie,ale ty napisales ze nie podasz adresu wiec jak moge ci wyslac ? Chyba ze zmieniles zdanie w takim razie tobie wysle,decyduj sie bo juz tamten gosciu ma po czasie 

no dobrze, zmieniłem zdanie.

XrgAYyk.png

Opublikowano

I co to jakieś prowo, czy serio ci zamówił? Też mnie to ciekawi xD

edit: aa sory myślałem ze już minęła godzina a mi na MPC źle pokazuje :P

Opublikowano

Nie zdziw się jak będziesz miał wjazd na chatę xD

ps. jaka cebulandia, każdy hejtuje tych, którzy się zgłosili, a sami by chętnie pizzę zjedli :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...