Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grzyby

galvanis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałbym spytać czy działa jeszcze sposób na grzyby, ten z video, zmienianie ip i te sprawy :>

Opublikowano

Już nie działa, bo ktoś napisał o tym do supportu i zablokowali. Tv w karczmie jednak czasem sie zdarzy.

@down teraz zamiast Sponsorpaya jest jakieś Fyber, ciekawe :O

Opublikowano

Jak dla mnie to nie opłaca się tracić czasu na szukanie "nowych" sposobów, których na ten moment nie ma i pewnie nie będzie. Fixy poleciały i niestety gówno zrobimy :/ Jedynie został ten zasrany telewizorek, który w moim przypadku przyleci raz na ruski rok.. oraz te sponsor pay, który pewnie też jest syfem i 20% się dostanie z tego co się wypełniało, jak nie gorzej :) 
Wnioski? Albo ładujesz w grzyby za realne pieniądze, albo ewentualnie szukasz gdzieś doładowań na grzyby(allegro etc.) na pewno taniej wyjdzie oraz możesz spróbować swoich sił na stronie "d***y.pl".

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Jak dla mnie to nie opłaca się tracić czasu na szukanie "nowych" sposobów, których na ten moment nie ma i pewnie nie będzie. Fixy poleciały i niestety gówno zrobimy :/ Jedynie został ten zasrany telewizorek, który w moim przypadku przyleci raz na ruski rok.. oraz te sponsor pay, który pewnie też jest syfem i 20% się dostanie z tego co się wypełniało, jak nie gorzej :) 

Wnioski? Albo ładujesz w grzyby za realne pieniądze, albo ewentualnie szukasz gdzieś doładowań na grzyby(allegro etc.) na pewno taniej wyjdzie oraz możesz spróbować swoich sił na stronie "d***y.pl".

Napisałbyś mi co to za stronka na PW?

27c829668b186a82gen.jpg

Opublikowano

Zeby zarobic na d***y.pl to trzeba posiedziec troche zeby zarobic te 2999 pkt ktore mozna wymienic na 60 czy 80 grzybkow ;/ ale jak ktos sie nudzi to czemu nie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...