Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Weekendowy" event w Smite

Grande

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, Drybear ogłosił wczoraj darmowe gemsy za First Winy. Będzie to od Niedzieli do Poniedziałku i za każdą wygraną dostaniemy 40 gemów. Przez te 2 dni można zdobyć nawet 320 gemów.

Tutaj link do info:

http://www.reddit.com/r/Smite/comments/2bieg8/free_gems_sunday_win_up_to_320_gems/

@Edit

Voice packi są o 50% tańsze od dzisiaj do soboty. (24-26)

graphic.png

Opublikowano

Miałem kupować, ale zagrałem 2 mecze na assulcie i mi się odechiało. Nie wiem czy zakupie jeszcze gemy do tej gry, bo co się wyprawia to jakiś żart. Co drugi mecz na assaulcie to, albo troll w party, albo leaver który nawet nie wchodzi do gry i od początku trza grać 4v5.

Serwery jak były w dupie tak nadal są, ping 60-70, gdzie w każdej grze online mam 20-30... 

Dla mnie jeśli ktoś wychodzi notorycznie z gier, to powinien dostawać perm bana z automatu.

Smite

Calvex

Opublikowano

Miałem kupować, ale zagrałem 2 mecze na assulcie i mi się odechiało. Nie wiem czy zakupie jeszcze gemy do tej gry, bo co się wyprawia to jakiś żart. Co drugi mecz na assaulcie to, albo troll w party, albo leaver który nawet nie wchodzi do gry i od początku trza grać 4v5.

Serwery jak były w dupie tak nadal są, ping 60-70, gdzie w każdej grze online mam 20-30... 

Dla mnie jeśli ktoś wychodzi notorycznie z gier, to powinien dostawać perm bana z automatu.

Ban za wychodzenie jest najpierw na 30min w tym samym dniu jak wyjdziesz znowu masz na 1h a później są większe bany ale chyba perm bana ciężko dostać za samo wychodzenie chyba że na rankedach

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Na razie to Assaulta trzeba omijać, najwięcej nerwów tam człowiek ma, bo praktycznie w każdym meczu ktoś musi coś odjebać. 

Tutaj kolejny ziomek którego miałem już drugi dzień w party.

https://account.hirezstudios.com/smitegame/stats.aspx?player=XMrStrangerX

Zobaczcie sobie jego historię, co 5 gra to wyjście z gry, a bana jak nie było to nie ma, bo cały czas go widzę. 

Smite

Calvex

Opublikowano

Miałem nie kupować, a kupiłem 3500 gemów  xD  xD

Na allegro ziomek sprzedaje tanio gemy, za 3500 + 30 dni boostera (btw. ten booster to lipa w uj) zapłaciłem 114 zł.

Smite

Calvex

Opublikowano

Zagrałem dzisiaj mecz i nie naliczyło mi gemów (wygrałem...)

bo zaliczanie gemów zaczęło się bodajże dopiero o 11 ^^

Opublikowano

Taki "limit" że tylko za pierwszy mecz dostajesz 40 (każdy mod) i to zaczęła się bodajże od 5 tego czasu co jest w NY (chyba).

VNp6c2U.png

Opublikowano

bo zaliczanie gemów zaczęło się bodajże dopiero o 11 ^^

Faktycznie, wszystko działa.

Jedynie co mnie denerwuje to straszne przeciążenia serwera, wywaliło mnie dzisiaj trzy razy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...