Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z clientem GladoR

mateusz188

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie tylko Ty masz ten problem. Myślałem, że to wina przeglądarki to najpierw spróbowałem pobrać Chrome, później Operą i zawsze jest błąd. Z tego co widzę to nie przez Ciebie/twój komputer/internet, a coś od nich. Poczekałbym kilka dni, zawsze możesz skontaktować się z administracją GladoR'a przez forum czy supporta, o ile tam mają takie coś. 

Opublikowano

Juz to rozgryzlem mam tam laden eq, dziennie potrafilbym zarobic 100chi a co do clients I patch era to nie da sie pobrac z powodu zmiany IP czytalem o jakiejs latce na zmiane IP , czy way tez macie talkie cos ze odpalasz gladora I error potem sie wlacza I niema zadnego CH zadnego kanalu nwm I nie pisze NORM glad laczenia podczas z serverem u brata tak samo I truta v6 co ostatnio kupilem poszla sie je *bac Nie promote bo Sam nie wiem

Opublikowano

GladoR niestety upada, administracja olała serwer, i czekają tylko aż skończy sie okres najmu VPS ... 

Poczytajcie sobie na ich FP na Facebook'u

Opublikowano

GladoR niestety upada, administracja olała serwer, i czekają tylko aż skończy sie okres najmu VPS ... 

Poczytajcie sobie na ich FP na Facebook'u

Tak to prawda serwer upada, Już jakiś czas temu było gadane iż serwer ma zostać zamknięty, z powodu iż ponoć administracja się nie może między sobą dogadać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...