Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabawa w platynie na tureckim

ProDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem wykorzystać ostatni dzień promocji i przenieść się na serwer turecki. Miałem dosyć dzieci i flamerów na eune. Okazuje się, że platyna na eune to poziom wyższy niż diament V na tr (w większości gier gram na diamenty)

Oto cała historia rozgrywek

2j286cz.jpg

smbxg2.jpg

Jak to mówią - tristana free elo

Opublikowano

To są jaja xD ? dobra ziomek przenosze się do turków i gramy znowu duoQ pozdro xD wbije tam challengera w dzień przecież ;/ ładne staty tristaną gratki

Bywalec
Opublikowano

To są jaja xD ? dobra ziomek przenosze się do turków i gramy znowu duoQ pozdro xD wbije tam challengera w dzień przecież ;/ ładne staty tristaną gratki

Tristaną łatwo wykerować...chyba, że masz 2 afków w Team'ie, albo Luciana bez dmg #potwierdzone_info

Ładnie, ładnie. Jakieś duo?

Opublikowano

Tam nie ma wgl. poziomu, więc się nie dziwię że idzie tak łatwo. W dwa dni z G2 do P4 prawie(zostało promo aktualnie do rozegrania).

Staty ładne i życzę powodzenia, może kiedyś się spotkamy na SoloQ.

Opublikowano

czym sie k***y jebane chwalic ze oracie turkow?

zapraszam na euw do challa do mnie biedaki

pimp xD sam przeniosłeś się do turków nie pyskuj jak się przeniose za te 2300rp to znowu je kupie i zagramy duoQ cieniasie :D hajs za hacki do cs niech się zgadzają fejmie

Opublikowano

pimp xD sam przeniosłeś się do turków nie pyskuj jak się przeniose za te 2300rp to znowu je kupie i zagramy duoQ cieniasie :D hajs za hacki do cs niech się zgadzają fejmie

pzdr jedyne konto jakie tam mam to gold 1 atm

Opublikowano

gz masterem 30- 1 xD

mam pytanie a nie chce nowego tematu zakładać:

Jak przeniosę się na turcje  to mogę też za darmo wrócić ? 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Kolejny meczyk

30i8dc8.jpg

A tutaj poziom turcji - na eune byliśmy w niskiej platynie, tutaj wrzuciło nas dywizje wyżej + gramy z samymi diamentami każdy mecz (jakby ktoś miał ochotę mówić, że platyny to gówna - nie gramy z platynami) :)

m7su1u.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...