Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

H2K ukarane przez Riot

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

300 dolarów to za mało sponsor zapłaci za nich to pewnie bez większych problemów.

Tłumacze na H2W są najlepsi. Jak to można gwałcić regulamin gry? :p. Nie przyznam zachowania na poziomie fatalnym trzeba prezentować jakiś poziom jeśli ponad pół miliona osób Ciebie ogląda.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Bezsensu, byli zdecydowanie lepsi, sa na wyzszym poziomem od innych to mozna troche sobie potrollowac.

Dobrze ze taka mala kara...

sstwc.jpg

Opublikowano

Bez sensu, przecież zachowania typu kupowania troll itemów i palenie flashy są widoczne w co drugiej grze

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Bezsensu, byli zdecydowanie lepsi, sa na wyzszym poziomem od innych to mozna troche sobie potrollowac.

Dobrze ze taka mala kara...

Można sobie tak potrollować na soloq, ale nie na "najwyższym poziomie". Zachowali się jak pajace po prostu, bez szacunku dla przeciwnika.

Opublikowano

Można sobie tak potrollować na soloq, ale nie na "najwyższym poziomie". Zachowali się jak pajace po prostu, bez szacunku dla przeciwnika.

Nie przesadzaj, każdy ma prawo budować itemki jakie sobie chce. Jakos Gambit Gaming nie dostał kary za to ze Darien miał troll builda na Renektonie przeciwko Millenium, ale za to mniej znana drużyna już tak.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nie przesadzaj, każdy ma prawo budować itemki jakie sobie chce. Jakos Gambit Gaming nie dostał kary za to ze Darien miał troll builda na Renektonie przeciwko Millenium, ale za to mniej znana drużyna już tak.

Prawo ma każdy, lecz to nie oznacza, że nie wyciągną z tego konsekwencji. Co do Dariena to maska na renektonie nie jest trollem, bo daje dodatkowe obrażenia podczas ulta oraz hp, a muramana na aatroxie to dodatkowy boost do jego W.

Opublikowano

Prawo ma każdy, lecz to nie oznacza, że nie wyciągną z tego konsekwencji. Co do Dariena to maska na renektonie nie jest trollem, bo daje dodatkowe obrażenia podczas ulta oraz hp, a muramana na aatroxie to dodatkowy boost do jego W.

@Farex Teraz gadasz jak ci komentatorzy z LCS którzy próbowali wytłumaczyć ten troll build. Nikt normalny nie buduje takich itemkow bo istnieją lepsze.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

@Farex Teraz gadasz jak ci komentatorzy z LCS którzy próbowali wytłumaczyć ten troll build. Nikt normalny nie buduje takich itemkow bo istnieją lepsze.

Oczywiście, że ten build jest gówniany i są lepsze, ale to wciąż nie jest troll. Bynajmniej nie tak bardzo jak to h2k zrobiło.

Opublikowano

sądząc po komentarzach na stronie how2win, to nie pierwsza taka akcja w najlepszych rozgrywkach, dlatego ta kara jest słuszna, a także powinni karać innych takich. Brak szacunku do rywala  -.-

''tez tak robie na goplu hehe

pluc na morde slabym kurwom'' - typowy Polak co innych słów nie zna. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Bardzo dobrze skoro juz sie to nazywa e-sport to jest za Riotem i jego karą według mnie jest to odpowiednia suma bo jednak da nauczkę ;]

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Jak dla mnie to po prostu żenada, każdy może budować co chce.. Nawet maske na caitlyn i ch"j to kogo interesuje? Nie rozumiem, ta gra ma być for fun lub play for win? Pozdro.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Jak dla mnie to po prostu żenada, każdy może budować co chce.. Nawet maske na caitlyn i ch"j to kogo interesuje? Nie rozumiem, ta gra ma być for fun lub play for win? Pozdro.

na ich poziomie to ma być play for win

<>

Opublikowano

sądząc po komentarzach na stronie how2win, to nie pierwsza taka akcja w najlepszych rozgrywkach, dlatego ta kara jest słuszna, a także powinni karać innych takich. Brak szacunku do rywala -.-

''tez tak robie na goplu hehe

pluc na morde slabym kurwom'' - typowy Polak co innych słów nie zna.

Co ty chcesz, ma rację... Wielki ból dupy bo zbudował tiamat na morganie śmiech na sali rito.
Opublikowano

Jak ty kur.wa myślisz, że na LCS grają for fun to się puknij w czoło xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...