Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Breaking Bad - gdzie oglądać?

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Znacie jakiś serwis, na którym są dostępne odcinki BB z lektorem i w przynajmniej 720p?
A także jeśli ktoś maiłby linka do torrenta 1 sezonu (jak wpomniałem, lektor i 720p) to go obsypię lajkami :)

Opublikowano

scs.pl ale jakoś 480 tam będzie za to brak lagów + całkiem ładny wizualnie i estetycznie serwis, wszystkie odcinki i sezony dostępne z lektorem lub napisami 

Opublikowano

HD to tylko i wyłącznie BDripy. Tutaj już musisz oglądać z napisami, ponieważ ta wersja nie doczekała się lektora. Chcesz lektora, to musisz ściągnąć sobie dvd.

Opublikowano

HD to tylko i wyłącznie BDripy. Tutaj już musisz oglądać z napisami, ponieważ ta wersja nie doczekała się lektora. Chcesz lektora, to musisz ściągnąć sobie dvd.

Nie musi, serial był emitowany w polskiej  telewizji, bez problemu pobierze odcinki z lektorem w 720p.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Nie musi, serial był emitowany w polskiej  telewizji, bez problemu pobierze odcinki z lektorem w 720p.

Jeżeli upscale wideo jest dla Ciebie HD... To się zadowoli.

Opublikowano

Jeżeli upscale wideo jest dla Ciebie HD... To się zadowoli.

Lektor był wrzucany do wstawek WEB-DL... więc nie ma mowy o upscale.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ja oglądałem na iitv.info, ale lepiej oglądać z napisami, bo lektor ssie.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...