Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Borderlands (2?)

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupić 2 cześć , czy przed 2 warto skończyć 1. część? bo w końcu 2 to sequel. Warto kupić tą gre? Można grać na multi czy tylko lan lub single? 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Można spokojnie grać w 2 a w fabule i tak się odnajdzie. Najlepsza jest gra w coopie

w coopie się przechodzi te same misje co w trybie jednoosobowym, ale są np. cięższe, ta? A jak to jest z angielską wersją tej gry, nie znając języka będę mniej więcej wiedział o co chodzi?

XrgAYyk.png

Opublikowano

w coopie się przechodzi te same misje co w trybie jednoosobowym, ale są np. cięższe, ta? A jak to jest z angielską wersją tej gry, nie znając języka będę mniej więcej wiedział o co chodzi?

Mniej więcej ;)

Można grać single oraz multi.

Najlepiej znaleść osoby i razem popykać (wszyscy od 1 poziomu) :)

@Edit

Z chęcią zagram lecz dopiero za tydzień ;)

Opublikowano

Mniej więcej ;)

Można grać single oraz multi.

Najlepiej znaleść osoby i razem popykać (wszyscy od 1 poziomu) :)

@Edit

Z chęcią zagram lecz dopiero za tydzień ;)

Ale nie wiem czy kupić czesc 1, czy 2. Moj kolega ma 1. Ale slyszalem, ze jest gorsza i nie muszę w nią grac, zeby rozumieć 2.. Już sam nie wiem..

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ale nie wiem czy kupić czesc 1, czy 2. Moj kolega ma 1. Ale slyszalem, ze jest gorsza i nie muszę w nią grac, zeby rozumieć 2.. Już sam nie wiem..

1 jest warta uwagi ale krótka i mało rozbudowana ;) (przegrałem z +200h na xboxie bo nudziłem się)

a 2 długa,rozbudowana i ciekawsza ;)

Według mnie kupuj 2 :)

Opublikowano

1 jest warta uwagi ale krótka i mało rozbudowana ;) (przegrałem z +200h na xboxie bo nudziłem się)

a 2 długa,rozbudowana i ciekawsza ;)

Według mnie kupuj 2 :)

Tylko tu pojawia się komplikacja. nie jestem zbyt dobry w języku angielskim, są jakieś spolszczenia? Chcę rozumieć fabułe.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Tylko tu pojawia się komplikacja. nie jestem zbyt dobry w języku angielskim, są jakieś spolszczenia? Chcę rozumieć fabułe.

Prawdę mówiąc nie wiem.

Jedynke grałem po ang. a 2 też (grałem 4fun) ;)

Jak wolisz bo oficjalnego nie ma :(

Opublikowano

Dobra to zadam proste krótkie pytania, tak wam będzie łatwiej.

1. Gra oficjalnie jest dostępna tylko w języku angielskim, czy istnieje spolszczenie? Wolałbym rozumieć fabułe.
  2. 2. część to sequel, czyli kontynuacja. Więc czy nie należałoby przed nią najpierw sięgnąć po częśc, którą 2. kontynuuje czyli - 1.? Ze względu na zapoznanie z fabułą itp.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Dobra to zadam proste krótkie pytania, tak wam będzie łatwiej.

1. Gra oficjalnie jest dostępna tylko w języku angielskim, czy istnieje spolszczenie? Wolałbym rozumieć fabułe.
  2. 2. część to sequel, czyli kontynuacja. Więc czy nie należałoby przed nią najpierw sięgnąć po częśc, którą 2. kontynuuje czyli - 1.? Ze względu na zapoznanie z fabułą itp.

1. Nie ma nawet polskich piratow - tylko w angielskim.

2. Nie gralem w 1, a rozumiałem fabułę 2.

ps  W chyba padzierniku wychodzi gra Borderlands The Pre-Sequel :P której akcja toczy się między 1 a 2.

Opublikowano

1. Nie ma nawet polskich piratow - tylko w angielskim.

2. Nie gralem w 1, a rozumiałem fabułę 2.

ps  W chyba padzierniku wychodzi gra Borderlands The Pre-Sequel :P której akcja toczy się między 1 a 2.

no to niestety nie mogę kupić tej gry, bo słabo u mnie z angielskim. 

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...