Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To już koniec MuOnline :( ?

Napster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Może nie wielu z was mnie kojarzy parę lat temu ( chyba ze 3 lub 2 ) byłem na tym forum moderatorem tego oto działu.

Wtedy popularność Mu Online malała każdego dnia pamiętam ,że któryś z tamtejszych adminów planował nawet wsadzenie Mu Online do działu Inne Gry.

Myślałem ,że gra stanie na nogi, ostatnio sam zakosztowałem gry w koreańską część Mu Online 2. Według mnie to totalna porażka,chociaż nie mnie to oceniać ponieważ o gustach się nie decyduje ; ).

Coraz mniej ludzi gra na serverach :(.

Jak myślicie to już koniec Mu Online ?

Czy gra zdoła się jeszcze podnieść i coś z tego będzie .

Najlepsze wspomnienia z MMO mam właśnie z tej gry dokładnie rok 2006, najlepszy rozkwit pełne serwery i w ogóle  <3

Liczę na wasze opinię :rolleyes:

Pozdrawiam,

KsP

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

MU się dawno skończyło jeśli chodzi o Polskę. Niedawno szaleja zaczęła się w Wietnamie ale raczej długo się nie utrzyma. Pomimo tego staramy się stworzyć serwer, który choć trochę poprawi nudne MU i być może zachęci kogoś do powrotu. Nadal sporo pracy przed nami ale wszystko idzie zgodnie z planem. Niestety czuję, że nie będziemy mieli wyboru i trzeba będzie odpalić serwer na rynek międzynarodowy by uzbierać zadowalającą ilość graczy ale to też może się przyczynić do ich powrotu.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Nie ma się co oszukiwać, dobre dni chwał Mu Online odsuwają się w cień. 

Mu Online jako gra, a tutaj jako dział utrzymują się tylko i wyłącznie z serwerów prywatnych, gdzie istnieją kilka dobrych dni/tygodni (mowa tu o Polskich) i padają. Zagraniczne serwery jeszcze starają się jakoś gromadzić ludzi wprowadzając nowe sezony, które są co raz gorsze. 

Mam nadzieję, że Mu Online 2 będzie dobre i w tym roku wydają tą grę i trochę zyskamy na popularności, bo jakby nie patrzeć jest to stara, ale dobra gra. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Kiedyś , się grało w MuOnline z lat 7 do max 16 teraz inne obowiążki imprezy i rzadkość tej gry jest teraz MuOnline .....

A czy wyjdą jakieś dobre serwer gry MuOnline gdzie jest klimat gry tej pomoc i rozmowy i wogóle nie wiadomo najlepsze było Almighty + Apocalypse Mu :)

Opublikowano

Czy to koniec mu online ? moja odpowiedz brzmi - nie ! :) dlaczego ? proste wystarczy wejsc na globala a wciąż są servery zabite :) to że w Polsce ta gra się "kończy" to nie znaczy że na świecie też tak jest =)

Pomogłem ? Daj Like =D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wojtek10, prosze nie marzyć :). Moim Zdaniem Mu-Online jest nadal super grą , tylko że jak mam wejsc na serwer który ma tylko 100 osób online to oodechciewa mi się grać. Jezeli znacie serwer na którym jest 200 slotów + to proszę o podanie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście uważam, że MuOnline samo przespało zmieniające się trendy, pławiąc się - jak na owe czasy - we własnym sukcesie (przyrównuję do losów słynnego Kodaka). Kiedy rozgrywka sieciowa nie była jeszcze w pełni rozwinięta, ta gra spełniała wiele marzeń i oczekiwań graczy. Niestety czasy się zmieniły, a gracze zaczęli chcieć czegoś więcej od gry, niż tylko walenia potworów. WebZen próbował to naprawić tworząc system niby-questów, ale niestety polegały one także na waleniu mobków. Kiedy pojawił się WoW, a także inne gry tego typu, wolny rynek zadziałał z pełną surowością swoich praw i MuOnline z miesiąca na miesiąc stawało się tylko pustą skorupą dawnej potęgi.

War... War never changes...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

MuOnline upadło dawno... Były czasy że na 1 subie było 200+ online ;)

Opublikowano

Ja pamiętam czasy starego PD, które zostało reaktywowane. Wtedy na serwerze grało po kilka tysięcy graczy, trade był cały zawalony, żeby wejść na bc trzebabyło mieć niezłego farta.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A tak w ogóle dużo ludzi gra na globalu? Chciałem wrócić ale czasy gdzie trzeba było czekać na slot pewnie dawno minęły. Orientuje się ktoś jak to wygląda teraz. Jakiś ss ktoś mógłby wrzucić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...