Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny serwer/pomoc pilna-Wejdź,zobacz!

Gość Anonymuus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Potrzebuję Waszej pomocy,Waszej a dokładnie,poszukuję PILNIE kilku osób,które pomogą mi w otwarciu serwera-nie ma być to serwer jednorazowy/miesięczny/wakacyjny!Ma być to serwer który będzie stał i będzie na nim nawet min 30osób o późnych godzinach typu: 2,3,4,5,6 w nocy! I nie będą to BOTY,które bonują eq tylko osoby,które chcą coś osiągnąć!

Więc żeby zachęcić Was do współpracy,opowiem trochę o sobie.

Na imię mam Miłosz,mam 17 lat,Metin2 easy serwer to moje hobby,po prostu ogarniam każdy serwer easy,gram/grałem w każdą(dosłowinie każdą) popularną jak i nie popularną (w którą gram do dziś->jest to WolfTeam-Polecam gorąco!)  grę online! Zaczynając od Metin2 kończąc na LOL;u-ostatnio się do niego przekonałem! W sumie do wszystkiego mam czas a jeśli go nie mam to zawsze go znajdę bo jestem online 18/7-snu potrzebuję! :D W wakacje jak i poza nimi czyli w roku szkolnym! 

Ogólnie to nie wiem co to jest nuda...

A teraz o serwerze kogo i dlaczego potrzebuję:

jako iż wspomniałem że ogarnąłem KAŻDY JEDEN SERWER easy Metina,to mam teraz DUUUUŻO pomysłów w sumie dość prostych do zrealizowania-zarazem banalnych,lecz to w nich tkwi te piękno,to te rzeczy banalne będą przyciągały ludzi (wiem po swoim doświadczeniu) 

Serwer ma być EASY! Taki easy żeby podchodził bardziej pod 4fun z kroplą/kropelką może to i nawet za duże słowo MEDIUM.

Opiszę to bardziej kiedy znajdę "TEAM" żeby komuś pomysłu nie podrzucić :) 

Więc ogólnie szukam:TECHNIKA,GRAFIKA,MODERATORA do GRY!(jego pracę omówię na pw bo to też będzie zadziwiające :D)i technika od TS-TS w sumie już stoi czeka na edycję! :) 

PROSIŁBYM O KONTAKT POD POSTEM LUB PW/GG/TEL
GG:25506119

TELEFON:530981889

TECHNIK/TECHNIK TS JAKO JEDYNY MUSI BYĆ DOŚWIADCZONY (aczkolwiek nie musi być profesjonalistą,tylko musi wiedzieć jak postawić serwer i jak go lekko edytować abym nie musiał robić wszystkiego sam! :D)   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...