Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje Pomocy szukam skryptu do cassio i zaden ktory sciagam nie dziala ;/ nie wiem czy cos zle robie ale nie tylko do cassio to innych postaci tez nie dziala zaden scrypt jedyny ktory mi dziala to do katariny i do kha-zixa ktory jast na bolu do sciagniecia moze mi ktos wytlumaczyc jak wlaczyc tego skrypta i skad go sciagnac?

Opublikowano

Pobierz biblioteki stąd - http://www.mpcforum.pl/topic/1228525-bot-of-legends-status-bola-lista-najprzydatniejszych-skryptow-bol-ze-skryptami-vip-i-free-oraz-jak-wgrac-skrypty-sac/page-2#entry10540839 i zamień folder Common z moim

Skrypta do Cassiopei pobierzesz stąd: http://botoflegends.com/forum/topic/25486-prod-14vpredfreevipcassiopeia-du-couteau-v0912207/

Wrzucasz go do "scripts" z roszerzeniem lua ew, dajesz new script w bolu, kopiujesz calutki kod skrypta wklejasz i zapisujesz oraz zaznaczasz ptaszkiem. Wszystko powinno działać :).

f1a327ea2f.png

Opublikowano

mozecie mi to jakos bardziej objasnic narazie podmienilem ta biblioteke i co dalej?

No i zainstaluj skrypta, new script wklejasz ten cały kod zapisujesz i zaznaczasz ptaszkiem.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

no ale jak zainstalowac tego skrpta

bo jezeli poprzez slowo instalaja rozumiesz wklejenie tego i zapisanie to mi to nie dziala a napewno to jest dobry skrypt bo ma tylko 17 linijek malo cos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...