Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy może ktoś podać mi skrypty do :

syndry ( najlepszy jaki jest [free] )

który sam last hituje

robi epic fleshe ( przykladowo 0,00000001s przed ulty soną ) 

ogółem wybije mnie z danej dywizji

wszystkie free ! z góry dzięki.

+ czy może ktoś mi wytłumaczyć jak działa ten SAC? i gdzie jak to trzeba zrobić aby działało z SAC'iem, czytałem wszystkie tematy lecz nadal zbytnio nie wiem jak to zrobic

Opublikowano

Syndra od Hondy ta zmodyfikowana. Niestety nie posiadam linku, ale poszukaj ;) Chyba najlepszy darmowy.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Freaking good evadee wrzucasz do "scripts" i zaznaczasz go ptaszkiem, old2geo lib wrzucasz do folderu "common" w scripts i cieszysz się jak dodguje jeden skill na 100. Tak to nie jest dobry skrypt :/

f1a327ea2f.png

Opublikowano

syndra od hondy ok, lecz gdy trzymam spacje to tylko harrasuje typa, nic nie lasthituje :/

Liby wgrane?

Opublikowano

liby znalazlem na mpc z dnia 21/22.07.2014 i wgralem do common

ps; jak mam zrobic aby plugin do sac byl w common? bo jak robie to kopiuje KOD na syndre od hondy i w bolu > new scripts > kopiuj wklej > save scripts > zapisuje jako SidasAutoCarryPlugin - Syndra.lua i mam to w custom scriptach, następnie zaznaczam i gram. Nie wiem czy dobrze robie, także proszę abyście tak pisali żebym wszystko zrozumiał :D

Opublikowano

jakby ktoś dał rade to jeżeli ktoś ma chwile i moze mi pomóc to prosiłbym również pw.

ps; i jak np ustawic focus na adc > apc > supp ( jezeli papier ) > tank > tank ?

Opublikowano

liby znalazlem na mpc z dnia 21/22.07.2014 i wgralem do common

ps; jak mam zrobic aby plugin do sac byl w common? bo jak robie to kopiuje KOD na syndre od hondy i w bolu > new scripts > kopiuj wklej > save scripts > zapisuje jako SidasAutoCarryPlugin - Syndra.lua i mam to w custom scriptach, następnie zaznaczam i gram. Nie wiem czy dobrze robie, także proszę abyście tak pisali żebym wszystko zrozumiał :D

Syndra hondy to nie plugin do SAC..

Opublikowano

To jest vip skrypt.... Zgaduje ze masz free jak 3/4 tego forum.

tak, wystarczy poczytać pierwszy post :)

Opublikowano

Po 1. Ten skrypt nie jestem skryptem do SAC (ładujesz go samego)
Po 2. Ustawiasz tak 5 = najwyższy priorytet 1 = najniższy
Po 3. Liby muszą być wgrane
Po 4. Graj na hondzie bo to najlepszy skrypt na free

Opublikowano

Po 1. Ten skrypt nie jestem skryptem do SAC (ładujesz go samego)

Po 2. Ustawiasz tak 5 = najwyższy priorytet 1 = najniższy

Po 3. Liby muszą być wgrane

Po 4. Graj na hondzie bo to najlepszy skrypt na free

honda jest SAC bzdury piszesz

Opublikowano

Boże kolejny dzieciak od nitro.

Teraz znowu będzie zalew ludzi z bolem :(.

1. Syndra od hondy.

2. Up. ma opcje sow

3. FGE ssie. Bardziej przeszkadza, aniżeli pomaga. Wyłącz opcje unikania, samo podświetlanie styka. Ale jeśli chcesz żeby Ci flashowało takie rzeczy to tylko to.

4. Zależy jaką masz devizje. Bolem Free wbijesz max gold/silver I

5. http://www.mpcforum.pl/topic/1228525-bot-of-legends-status-bola-lista-najprzydatniejszych-skryptow-bol-ze-skryptami-vip-i-free-oraz-jak-wgrac-skrypty-sac/

Wyżej:

1. Tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...