Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz bezprzewodowa.

Chamsae

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam dobrej myszki bezprzewodowej do 60 zł dla dziewczyny tzn. przeglądnie stron samych, ma być w miarę duża i nie jakaś dziwna firma. 

Proszę linki z Allegro. ;p

Gość kamil40013
Opublikowano

Ja kiedyś używałem MS WIRELESS MOBILE MOUSE 1000. Sprawdzała się dobrze 2 lata intensywnego użytkowania, po tym scroll zaczął lekko wariować podczas przewijania. Ale i tak działała długo. Jeszcze dość szybko wyślizgał się LPM. Bateria potrafi wytrzymać od 6 do 12 miesięcy bez wyłączania. Zależy ile z nie korzystamy. Odbiornik był miniaturowy i nie musiałem się bać o uszkodzenie gniazda usb.

Na allegro bez problemu znajdziesz tą mysz:

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=mobile+mouse+1000&bmatch=seng-v11-p-econom-v2-e-0718

Jeszcze mogę ci polecić Kensington Ci65m. Ale nie jest ona dostępna a Polsce/Allegro więc odpada. Poza tym miała duży odbiornik.

Opublikowano

Ja kiedyś używałem MS WIRELESS MOBILE MOUSE 1000. Sprawdzała się dobrze 2 lata intensywnego użytkowania, po tym scroll zaczął lekko wariować podczas przewijania. Ale i tak działała długo. Jeszcze dość szybko wyślizgał się LPM. Bateria potrafi wytrzymać od 6 do 12 miesięcy bez wyłączania. Zależy ile z nie korzystamy. Odbiornik był miniaturowy i nie musiałem się bać o uszkodzenie gniazda usb.

Na allegro bez problemu znajdziesz tą mysz:

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=mobile+mouse+1000&bmatch=seng-v11-p-econom-v2-e-0718

Jeszcze mogę ci polecić Kensington Ci65m. Ale nie jest ona dostępna a Polsce/Allegro więc odpada. Poza tym miała duży odbiornik.

Właśnie taką miała obecnie i padła szybko... ;f

Czekam na kolejne propozycje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...