Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kubon zostanie dalej w GG?

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na oficjalnej stronie GG wisi taki komunikat na mecz z Roccat:

X5Nu4mL.png

To dlaczego dużo osób nadal sie sprzecza że jednak Kubon nie został przyjęty?

A tak z innej beczki, jak Wam sie wydawał na tych 4 meczach nasz Polski toplaner?

Jak dla mnie zagrał dobrze, po za tym failem Gragasem na midzie Kappa.

Opublikowano

bedzie gral do konca summer spilitu, gra do dupy, nie uzywal dobrze tp zawsze outfarmiony. darieen lepszy

bedzie gral do konca summer spilitu, gra do dupy, nie uzywal dobrze tp zawsze outfarmiony. darieen lepszy

<>

Opublikowano

Gówno prawda

Opublikowano

Gówno prawda

Powiedz, kiedy nie został zoutfarmiony albo kiedy dobrze zagrał. Jest gównem jeśli chodzi o LCS i to że jest polakiem go nie broni, tak jak większość działu lola może pomyśleć

<>

Opublikowano

Powiedz, kiedy nie został zoutfarmiony albo kiedy dobrze zagrał. Jest gównem jeśli chodzi o LCS i to że jest polakiem go nie broni, tak jak większość działu lola może pomyśleć

Samo to, że gra w LCS oznacza, że nie jest gównem.

Opublikowano

Masz racje, Ci idioci z Gambit czemu wzieli takiego lowa skoro mogli napisać do sensusa12?

Przecież on by wycarrował im każdą gre.

Czasami nie rozumiem tych teamów lcs'owych 972431406135147486615.png

Opublikowano

Samo to, że gra w LCS oznacza, że nie jest gównem.

Nie napisałem, że jest gównem, tylko że jest gównem na poziome LCS'ów.

Masz racje, Ci idioci z Gambit czemu wzieli takiego lowa skoro mogli napisać do sensusa12?

Przecież on by wycarrował im każdą gre.

Czasami nie rozumiem tych teamów lcs'owych 972431406135147486615.png

Wiesz w ogóle na co patrzyli podczas wybierania go? Jedyne o co chodziło managerowi gambitu to żeby się słuchał, bo darien tego nie robił, tak jak i diamond.

Poza tym on sam go nie wybierał tylko usłyszał od kogoś opinie o nim.

Super, że piszesz specjalnie w sposób sarkastyczny, w końcu czego się spodziewać..

@Edit

Darien nawet jak był 0/5 to trzymał taki sam poziom farmy.

<>

Opublikowano

Wiesz w ogóle na co patrzyli podczas wybierania go? Jedyne o co chodziło managerowi gambitu to żeby się słuchał, bo darien tego nie robił, tak jak i diamond.

Super, że piszesz specjalnie w sposób sarkastyczny, w końcu czego się spodziewać..

Wytłumacz mi, jak może coś robić specjalnego w tym teamie skoro mają 0 zgrania, do tego raczej Kubon nie gra na 100% swoich umiejętności ponieważ, wiadomo, to nie jest granie solo q, tu go oglądają kilkaset tysięcy osób.

Dajmy mu czas na oswojenie sie z tym i dopiero oceniajmy :)

Opublikowano

Wytłumacz mi, jak może coś robić specjalnego w tym teamie skoro mają 0 zgrania, do tego raczej Kubon nie gra na 100% swoich umiejętności ponieważ, wiadomo, to nie jest jak granie solo q, tu Cię ogląda kilkaset tysięcy osób.

Dajmy mu czas na oswojenie sie z tym i dopiero oceniajmy :)

Presja nie powinna mieć żadnego znaczenia grał już w LCSach jak był w MYMie, popatrz na takiego NiQ'a. Od początku grał dobrze, a na nim była największa presja.

@Poza tym to nie przez jego zespół zawsze ma słabą farmę

<>

Opublikowano

Presja nie powinna mieć żadnego znaczenia grał już w LCSach jak był w MYMie, popatrz na takiego NiQ'a. Od początku grał dobrze, a na nim była największa presja.

@Poza tym to nie przez jego zespół zawsze ma słabą farmę

Jak musi grać postaciami którymi grał raz/dwa na solo q to co sie dziwisz?

Oglądam jego streamy i najczęściej gra Nidalee i Irelką. 

Dlaczego nie pozwolą mu picknąć właśnie jego main picki, zamiast jakiegoś Yoricka? xD

Opublikowano

Jak musi grać postaciami którymi grał raz/dwa na solo q to co sie dziwisz?

Oglądam jego streamy i najczęściej gra Nidalee i Irelką. 

Dlaczego nie pozwolą mu picknąć właśnie jego main picki, zamiast jakiegoś Yoricka? xD

podaj źródło, że każą mu pickować te postacie. Nidalee była zbanowana ogólnie ale chyba do tamtego tygodnia

<>

Opublikowano

podaj źródło, że każą mu pickować te postacie. Nidalee była zbanowana ogólnie ale chyba do tamtego tygodnia

Kubon na streamie mówił że nie miał zamiaru grać Yorickiem...

Opublikowano

Debile k***a.

Kubon jest pełnoprawnym graczem gambitu, i będzie on grał cały czas.
Został on przyjęty na miejsce Dariena, który został wyjebany razem z Diamondproxem, na miejsce Diamonda wzieli jakiegos jebanego randoma.
J****y Random okazał sie byc gównem i go wyjebali, a do teamu z powrotem wzieli Diamondproxa, ktory ponownie jest w gambicie.
Kubon NADAL jest w gambicie, Darien siedzi w domu i jara zioło.

Do autora, daj temu komentarzowi najlepszą odpowiedź by nie było juz głupich pytan, pozdro.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Debile k***a.

Kubon jest pełnoprawnym graczem gambitu, i będzie on grał cały czas.

Został on przyjęty na miejsce Dariena, który został wyjebany razem z Diamondproxem, na miejsce Diamonda wzieli jakiegos jebanego randoma.

J****y Random okazał sie byc gównem i go wyjebali, a do teamu z powrotem wzieli Diamondproxa, ktory ponownie jest w gambicie.

Kubon NADAL jest w gambicie, Darien siedzi w domu i jara zioło.

Do autora, daj temu komentarzowi najlepszą odpowiedź by nie było juz głupich pytan, pozdro.

nie będzie grał cały czas, tylko do końca summer spilitu, a debile to możesz mówić do lustra

http://gambit-gaming.com/en/article/391

<>

Opublikowano

@"Edit"

Darien nawet jak był 0/5 to trzymał taki sam poziom farmy.

Tyle że Darien zawsze miał 0/5, a w cs'ach był maksymalnie może ze 20-30 do przodu, a 5 killi to około 100 cs, więc sobie policz ile golda był w plecy. Darien zasługiwał na to żeby go wyjebać. Jak nie Kubon, to zastąpiłby go ktoś inny.
Opublikowano

Tyle że Darien zawsze miał 0/5, a w cs'ach był maksymalnie może ze 20-30 do przodu, a 5 killi to około 100 cs, więc sobie policz ile golda był w plecy. Darien zasługiwał na to żeby go wyjebać. Jak nie Kubon, to zastąpiłby go ktoś inny.

a kubon jest 80 cs do tylu 0/2 i nie uzywa tp

<>

Opublikowano

a kubon jest 80 cs do tylu 0/2 i nie uzywa tp

Nie może użyć tp na linie po 10 minucie, przecież jak któraś drużyna podejmie smoka to nic nie będzie mógł zrobić :)

Opublikowano

Kłócicie się jak pojebani o tego Kubona. Cieszę się, że wzieli Kubona do Gambitów bo to prawilny ziomuś ale sensus ma racje.
Kubon jest co chwile outfarmiony i nie pokazuje za dużo i wg. mnie nie zasługuje na granie w LCS'ach.
Większość z Was pewnie nawet nie wie do końca kim jest Kubon a spina dupe że sensus obraża polaka -_-

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Kłócicie się jak pojebani o tego Kubona. Cieszę się, że wzieli Kubona do Gambitów bo to prawilny ziomuś ale sensus ma racje.

Kubon jest co chwile outfarmiony i nie pokazuje za dużo i wg. mnie nie zasługuje na granie w LCS'ach.

Większość z Was pewnie nawet nie wie do końca kim jest Kubon a spina dupe że sensus obraża polaka -_-

Nie, nie spinam dupy bo obraża polaka, poprostu grasz mi przypadł do gustu.

Jedyne co mnie irytuje to takie wypowiedzi jak Twoja.

Czemu Kubon nie zasługuje na LCS? Jak narazie grali z teamami z "wyższej półki" czyli Alliance/Fnatic/Millenium.

Jak przyjdzie pora na jakieś "lowy" to raczej wtedy zobaczymy Kubona który na swojej lrelce raczej pozamiata.

Btw. ja nie obrażam, tylko tocze otwartą dyskusje, każdy ma prawo do posiadania własnego zdania :)

Opublikowano

Nie, nie spinam dupy bo obraża polaka, poprostu grasz mi przypadł do gustu.

Jedyne co mnie irytuje to takie wypowiedzi jak Twoja.

Czemu Kubon nie zasługuje na LCS? Jak narazie grali z teamami z "wyższej półki" czyli Alliance/Fnatic/Millenium.

Jak przyjdzie pora na jakieś "lowy" to raczej wtedy zobaczymy Kubona który na swojej lrelce raczej pozamiata.

Btw. ja nie obrażam, tylko tocze otwartą dyskusje, każdy ma prawo do posiadania własnego zdania :)

LOL, przecież gambit jest na samym końcu stawki i z kimkolwiek by nie grali będzie to wyższa półka, a tak pozatym to Kubon grał już Irelią i też się specjalnie nie popisał

Opublikowano

Nie może użyć tp na linie po 10 minucie, przecież jak któraś drużyna podejmie smoka to nic nie będzie mógł zrobić :)

Przypatrz się kiedy używa TP, często je anuluje, on nie wie jak się z tym gra, dziwne że tym gragasem się nie steleportował na mida, pewnie taki sam skutek by był

BTW

<>

Opublikowano

Kubon luj pokarał grubasem w c**j. Chyba każdego ulta zagrał idealnie, pełna dominacja Gambitu.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Hejty i hejty... Jak Wam nie pasuje to nie oglądajcie... Albo idźcie j*b*** głową w mur. I wy dziwicie się, że w LoLu Polak = Toxic, Flamer. jak tu spinacie dupy, że chłopakowi coś się udało. Szkoda słów...

A na ch** mi sygnatura?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...