Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FileFolder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie w jakim dziale napisać. Mianowicie,jak pobierać np. ze strony filefolder? Albo z innych stron które proszą o wysyłanie sms aktywujących prenumeraty,ankiety itp.? Nigdy mi się nie udało z takiej strony pobrać, zawsze robię tak, podaje numer,wysyłają mi sms podaje kod i czekam i nic,na filefolder każą pobrać jakiś program w którym nie ma plików które chciałem pobrać.Zapytam jeszcze te strony nie działają czy po prostu ja nie umiem ich używać?

@1361622928-U485574.pngref

pe161_2l9mo03.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

nic nie pobierzesz oni chcą abyś podał im numer telefonu i potwierdził pin . Bedzie ci zabierać jakieś 30 zł tygodniowo a nigdy nic nie pobierzesz . :)

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie w jakim dziale napisać. Mianowicie,jak pobierać np. ze strony filefolder? Albo z innych stron które proszą o wysyłanie sms aktywujących prenumeraty,ankiety itp.? Nigdy mi się nie udało z takiej strony pobrać, zawsze robię tak, podaje numer,wysyłają mi sms podaje kod i czekam i nic,na filefolder każą pobrać jakiś program w którym nie ma plików które chciałem pobrać.Zapytam jeszcze te strony nie działają czy po prostu ja nie umiem ich używać?

@ref

czego sie spodziewales? jak mozna byc takim naiwnym, hahahah xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...