Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 600zł.

RaydomGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jakie słuchawki polecicie do tej ceny?

Chce żęby miały wbudowany mikrofon,dobre bassy, dźwięk przestrzenny i można było podłączyć jednocześnie pod konsole i pc.

Strasznie podobają mi się Trittony 720+ macie jakieś opinie o tych słuchawkach?

Daje like

76561198035884547.png

Opublikowano

Serio -.- ...  Autorka tematu dała mi nawet lajka... a ty mi dałeś warna co za Admin... 

TrueFaith - Proszę przeczytać sobie w internecie znaczenie słowa Spam, bo chyba nie wiesz co to znaczy dając mi za to Warna.
Opublikowano

W tej cenie to raczej musiałbyś w lepsze źródło od integry zainwestować. Jeśli chcesz słuchawki z mikro to tylko QPAD, bo to rebrandy Takstarów, nie jest to tak dobry sprzęt jak standardowe słuchawki stereo ale nadal wyższa liga od wszelkich Razerów etc.

Co do podłączania do konsoli, wystarczy zainwestować parę zł w kartę dźwiękową USB, podłączasz to do konsoli i tyle.

Na szybko może Xonar U7 + Pioneer SE-A1000 głównie ze względu na przestrzenność słuchawek i ich wymagania co do źródła (na tym Xonarze powinny mieć wystarczającą ilość basu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...