Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera bez lagów i gdzie grają polacy

Night1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wiem że tego typu tematu jak ten jest pełno ale chce świeże informacje gdyż na prywatnych serwerach dużo mogło się zmienić.

Chodzi mi o serwer który ma najnowszego patcha oraz taki gdzie muszę poświęcić trochę czasu na gre ale nie chce tak takiego gdzie muszę wydać jakieś realne pieniądze żeby się dorobić EQ.

I jeszcze kilka pytań:

*Czy na tym serwie który polecicie są lagi?

*Czy na serwerze gra jakaś garstka polaków ?

To chyba wszystko za odpowiedź wielkie dzięki ;3

Opublikowano

p4story .

Reszta to same pvp czyli vendeta i eden .

Na p4story max lvl wbija się w max tydzień , eq +20 full jest bardzo łatwo wbić lub też kupić bo przeważne jedno +20 = 15-20g które jest w miare łatwo wydropić a za lvle 30,35,40,45 cyz jakoś tak dostaje się jeszcze eq na kilka dni żeby łatwiej expić .

Dodatkowo na derionie jest Polska gildia SS , dobra , zgrana , z terenami itp. + na valo też w miarę polaków , więc jest gdzie pogadać po Polsku . Jednak na valo bardziej takie .. hmm .. dzieciaki Polskie a na der ogarnięte :D ( oczywiście są wyjątki )

Opublikowano

na Valo dzieciaki, a na derionie też dzieciaki :D różnica taka, że na derionie tych dzieci jest więcej niż na valo :D

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o jakieś Karolki itp._.

Na valo już spotkałem wyjątkowe osoby z Polski , które pokazują Europie , swoją kulturę , ortografię itp .

Natomiast na derionie spotkałem inteligentne osoby -_- m.in z Polskiego PL'a , które ogarniają zachowanie osoby dorosłej ... ( jak już mówiłem są wyjątki pojedyncze .) Ale w SamiSwoi takich wyjątków nie spotkałem .

Opublikowano

Byłem, rozmawiałem i widziałem. SamiSwoi - klnięcie na czacie gildyjnym jak małe dzieci wszechobecne, kłótnie małych dzieci wszechobecne, organizowanie grupowych wyjazdów na krypte brak. Gdzie polacy tam i klnięcie i przechwalanie się, "a co nie moje to złe", tak oto wygląda gildia SS. Oczywiście innej polskiej gildii, która coś na serwie robi niema, dlatego tych paru graczy w SamychSwoich znajdziecie ( ja tam nazywam ich SamiŚmieszni). Bez jaj ale już wole latać z europejczykami :D

Opublikowano

Na valo ariero i mitsu, na der rahill i ss. Polecam  der, o ile rahill gra, a jak nie to zbierz swoja ekipe, zróbcie gildie i heja banana. Sam bym pograł na tym serwie, ale bez ekipy nie chce się od nowa bić kolejnego maxa, bo 4 lata robić to samo to już porażka

Opublikowano

kiedy ty ostatnio grales? Mitsu z Ariero już dawno na derionie to już wystarczy na ranking ogólny spojrzeć że Ariero na derionie. Jak chcecie grać to naprawdę idźcie wszyscy na derion już lepiej do SamychŚmiecznych, bo lepiej zrobić jedną wielką gildie, która będzie wszystko łoić niż robić 50 małych nic nie znaczących.

Opublikowano

Dobra może zejde tutaj bardziej na temat słownictwa niż serwera ale ...

''Przeklinają jak małe dzieci '' yy ? LOGIKA ... O ile wiem małe dzieci jeszcze nie znają wulgaryzmów . A na czacie wcale dużo osób nie używa wulgaryzmów ponieważ większość jest na tsie ... I naprawdę zanim coś napiszesz to pomyśl ... Inteligencja .. Mózg .. - nawet jeden na der ma taki nick .. użyj go ._. LOGIKI Kurde :)

A co do tego Aieiero , czy jak mu tam jest -- to jest taka osoba spinająca poślady z tego kraju , ale na szczęście w SS go nie widać ;)

Opublikowano

ty chyba we własnej gildii nie jesteś :D albo nie grasz nawet na tym serwerze :D bez jaj co ty za głupoty wygadujesz? Cóż po prostu ściągnijcie serw i pójdźcie do SamychŚmiesznych i wtedy po prostu zobaczycie, że rację mam ja :D

Opublikowano

Znam sporo typa z SS, lubię ich jeszcze za czsow, gdy grali na plu. Wszystko jest dla ludzi, jeden woli wypic a drugi poprzeklinać na chacie gildyjnym i nic z tym zrobić nie można.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...