Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Subfora do subforum działu minecraft Tworzenie serwerów

Gość Lord Loginus

Subfora  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz takie subfora?

2. 2. Czy chcesz aby zamiast nowych subfor wprowadzono prefixy Skript/Plugin?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż moją sugestią jest wprowadzenie do miału minecraft > Tworzenie Serwerów subfora takie jak Pluginy i Skrypty.

Argumenty:

Otóż lubię pomagać ludziom dot skrytów, lecz ciężko jest gdy temat nie ma w nazwie Skyprt i nie mogę tam pomóc.

A więc jestem za utworzeniem tych 2 subfor, na pewno ułatwi to funkcjonowanie skrypterom jak i PluginWirtterom.

Dodatkowo uniknie się, że tam powiem burdelu w tym subforum.

Opublikowano

@Milosz245PL Ponieważ nie udzielasz się w tym dziale? Ponieważ nie jest ciężko znaleźć tematu ze skryptem?

Opublikowano

@Milosz245PL Ponieważ nie udzielasz się w tym dziale? Ponieważ nie jest ciężko znaleźć tematu ze skryptem?

Wiem o tym, że Minecraft jest wielkim działem.  Zobaczymy co napiszą inni.  Na MPC Forum jest również takie coś jak wyszukiwarka, której nikt prawie nie używa. Przynajmniej tak sądzę.  

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Jestem na nie. Wg. mnie zbędne.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Zdecydowanie nie.

Można dodać prefiks [skrypt/Plugin] i wiadomo o co chodzi. ;)

Opublikowano

Zdecydowanie nie.

Można dodać prefiks [skrypt/Plugin] i wiadomo o co chodzi. ;)

Tak to by było ok, lecz i tak nikt się nie bd stosować do tego ;/ No chyba, że zrobi się tak jak w Publikacjach, że musi być jakiś prefix

Opublikowano

Tak to by było ok, lecz i tak nikt się nie bd stosować do tego ;/ No chyba, że zrobi się tak jak w Publikacjach, że musi być jakiś prefix

To wysyłasz raport "Własny powód", wpisujesz "Brak wymaganego prefiksu - XX". Tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...