Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry, co kupić

Mati7855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. 

Wracam do gry i mam kilka pytań

1. jakie eq i sp kupić dla woja 68 lvl, jak narazie mam eq i sp warka +10 crusa +3 tylko tak.

Eq do wymiany i nie wiem co własnie kupić myślałem nad Lopkiem ale dorgie są strasznie i nie wiem czy dobre zbroje to chyba tego obrońce na 74 ? 

Co do kupna Sp myślałem nad bojowym mnichem, coś co będzie dobre do dropu, expa, itd bo pvp wgl mnie nie interesuje 

Budżet : 

na sp ok. 30kk

na eq 20kk 

2. 

jaka broń dla łucznika na 72 lv ? narazie mam oblecha +5 u6 czystego

Jakie Sp powinienem jeszcze kupić które sie przyda? narazie mam ranga +9 i wk +10 sin+5. Sp najlepiej pod expa bo jak mówiłem wczesniej pvp mnie nie interesuje ;)

Budżet na sp 30kk 

eq 10kk

3. Ile to jest warte ? i czy to sie nadaje do expa ? 

post-901619-0-69382200-1406125520.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

1. Kup kryształke i Loopa (oczywiście dobij do niech lvl na LoD lub arenkach), jeśli nie obchodzi Cię pvp to nie kupuj mnicha, dasz radę expić, robić misje na warku. Te 30kk na sp najlepiej wydaj na eq.

2.  Kup oblecha u7+?, a potem dopiero podstawe lub kup mejestata.  Sp do expa masz.. ranga i wk, więc kase z sp możesz wydać na lepsze eq.

3. Wrzuć ten obrazek na hosting mpc lub inny, albo daj skan.

giphy.gif

Opublikowano

ok wrzuciłem to jako załącznik pod tym postem 

Co do Warka No a coś innego niż Loop warto ? Bo kurcze no 30kk sęsowny Loopek kosztuje jeżeli już loop to jakie u i + ile by wystarczył ? 

Ciężko jest warkiem bo on jest typowo pod tanka zrobiony, dlatego że ja gram razem z bratem on tankuje wszystko a ja tylko dobijam i rozwalamy tym sposobem wszystko. :P

ale jak samemu przyszło by nim grać to ciężko. Dlatego chciałem kupić jakieś sp a słyszałem ze mnich jest uniwersalny 

@ Edit jeszcze jedno pytanie jaką kupić kusze na tego woja ?? moge ewt poczekać i dobić kilka lvl na coś lepszego 

post-901619-0-60843200-1406124061.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

ok wrzuciłem to jako załącznik pod tym postem 

Co do Warka No a coś innego niż Loop warto ? Bo kurcze no 30kk sęsowny Loopek kosztuje jeżeli już loop to jakie u i + ile by wystarczył ? 

Ciężko jest warkiem bo on jest typowo pod tanka zrobiony, dlatego że ja gram razem z bratem on tankuje wszystko a ja tylko dobijam i rozwalamy tym sposobem wszystko. :P

ale jak samemu przyszło by nim grać to ciężko. Dlatego chciałem kupić jakieś sp a słyszałem ze mnich jest uniwersalny 

@ Edit jeszcze jedno pytanie jaką kupić kusze na tego woja ?? moge ewt poczekać i dobić kilka lvl na coś lepszego 

W ostateczności możesz kupić na tego woja rękę, ale jakąś lepszą, jak kupisz rękę to zostanie Ci jeszcze trochę kasu, ewentualnie dozbieraj i kup mnicha, jak dla mnie nim lepiej iść pod pvp/glaca, ale do expa też może być.

Kusze to kup balistę i starczy Ci na długo... (Musisz dobić parę lvl, bodajże 72)

giphy.gif

Opublikowano

Jeżeli w eq są bony które są dla Ciebie "atrakcyjne" to je zostaw jeżeli byś jednak coś zmienił to rób swoje zobacz też co Ci się bardziej opłaca 

Opublikowano

1 na woja polecam Ci tak

zabojca u7+8 Kupisz takiego za 7/8kk ;) 

kup krysztalke u6+5 wystarczy Ci do 78 

Potem kup cailandera u5/6 +8  u5+8 z fajna oslo kupisz nawet za 14/15kk 

Sp to

Bojowy mnich +60j +9/10 Polecam mialem takiego i na arenie bilem kazdego jeszcze z zabojca u7+8 i cailnaderem u5+8 : ) Jak bd mial te eq to tak na 80 lvl zbijesz sporo 90 : )

2 na łuka kup oblecha u5/6 +8 i lekki albo tego Sup(cos tam nie pamietam nazwy juz ale wiem, ze jest na 78 lvl ) Arma kup u5/6 +7/8

Sp masz wszystkie na expa ale mozesz kupic jeszcze na CS dasz sobie sporo w ele i bijesz calego spota na lod i tez przyda Ci sie na rajdy na glace : )

A co do krysztalki dla woja tej u6+8 milaem podobna i dalem za nia 6kk : )

Opublikowano

@up 

Latwo tam na serwerze macie, jak w mnichu 60 j i zabojcy zbijasz 90 lvle.

Mnich to bardziej 99 j , ciezko go doexpic jezeli fam nie chodzi na gore.

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...