Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam 13/14 lat (wygląd na 15 a głos na min.16) i chciałbym kupić doładowanie do steam (wystarczy 5 euro) i jest takie pytanie JAK TO KUPIĆ? Przelewu nikt nie będzie robić a przy sobie mam 60zł. Mieszkam w Zabrzu więc jeśli jest jakiś sklep tutaj to pokażcie na mapie czy coś.

Opublikowano

Kup w sklepie/kiosku PaySafeCard wartości minimum 25 zł (5 euro = 21zł+) i tak zasil konto.

PSC można porównać do karty doładowania telefonu. Dostajesz kod i podczas doładowywania portfela Steam wybierasz opcję "PSC" i wklepujesz ten kod. 

No i to wszystko. xD

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Czyli kupić PaySafeCard o wartości 30 zł (5 euro) i co wpisać ten kod i samo mi doladuje? :D lub doładowanie telefonu i też? :D

Nie kupuj doładowania do telefonu tylko Paysafecard. Tak dostajesz kod i tam wpisujesz, tak jak masz wyżej wyjaśnione.

Opublikowano

Nie kupuj doładowania do telefonu tylko Paysafecard. Tak dostajesz kod i tam wpisujesz, tak jak masz wyżej wyjaśnione.

ale mi chodzi o to że pójdę do sklepu i poprosze PSC za 5 euro i dam jej tyle ile trzeba wrócę wpisze kod i mam 5 euro na koncie?

Opublikowano

W polsce się złotówkami płaci więc za 5 euro nie kupisz :P

Ja normalnie ide do sklepu do kasy i mówie, że poproszę doładowanie PaySafeCard za x zł.

I tak dostaniesz kod, wrócisz do domu odpalisz steam na nim wpiszesz kod i masz te kase na koncie ;)

Opublikowano

W polsce się złotówkami płaci więc za 5 euro nie kupisz :P

Ja normalnie ide do sklepu do kasy i mówie, że poproszę doładowanie PaySafeCard za x zł.

I tak dostaniesz kod, wrócisz do domu odpalisz steam na nim wpiszesz kod i masz te kase na koncie ;)

Ale mi chodzi o to że ile mam dać za 5 euro.Bo to jest minimalna kwota na steam.

Opublikowano

Okej a PSC sprzadają w każdym kiosku? :)

To już zależy. Ogólnie powinni sprzedawać tam gdzie mają przy kasie takie urządzenie co drukuje doładowania.

U mnie w lewiatanie np można kupić :P

Opublikowano

Okej a PSC sprzadają w każdym kiosku? :)

https://www.paysafecard.com/pl-pl/

"Wyszukaj punkty sprzedaży". Wpisz tam swoją miejscowość lub kod pocztowy. :-) 

Kartę kupujesz oczywiście za złotówki. Przy płaceniu na Steam nastąpi przewalutowanie po aktualnym kursie.

Najlepiej kupić kartę za 30 zł. Masz wtedy pewność, że na 5 euro wyjdzie bez problemu, a to co zostanie nadal będzie aktywne na tym kodzie i może ci się kiedyś przydać.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...