Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przez ligę 1 do legendy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, też postanowiłem stworzyć taki temat i dzielić się z wami moimi postępami w grach rankingowych.

Na wstęp chciałbym jeszcze tylko powiedzieć, że gram od wczoraj (22 lipca 2014) i moją ulubioną talią jest Szaman.

Żeby było jakoś ciekawiej ominę 5 lig w których nawet się nie traci gwiazdek.

Dzięki serii wygranej od razu z ligi 21 awansowałem do ligi 20.

859461406103736850633.jpg

Kolejna wygrana pod rząd i liga 19, tylko nie wiem czemu nie dostałem dodatkowej gwiazdki...

259561406103736850633.jpg

Kolejna wygrana, ale nadal w lidzie 19 :(

159501406103736850633.jpg

Kolejna wygrana, dodatkowa gwiazdka i liga 18!

832421406103736850633.jpg

No.. przez kozacką legendę przeciwnika stracę jedną gwiazdkę i siedzę w lidze 18.

414811406103737850633.jpg

Nowy sezon! (sierpień)

giphy.gif

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinieneś wstawiać zdjęć ze zdobycia każdej gwiazdki, wstawiaj z poszczególnych rang. Wstaw zdjęcia w spoilery, jak już będzie ich dużo, to trzeba będzie długo przewijać ;)

Yykfu5r.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinieneś wstawiać zdjęć ze zdobycia każdej gwiazdki, wstawiaj z poszczególnych rang. Wstaw zdjęcia w spoilery, jak już będzie ich dużo, to trzeba będzie długo przewijać ;)

Zgaduję, że w wyższych ligach będzie o wiele więcej gwiazdek do zdobycia, więc tam już nie będę wstawiał każdej walki, tylko wtedy jak awansuje lub spadnę. 

Wstawiłem zdjęcia w spoilery.

giphy.gif

Opublikowano

Autor w tym sezonie już raczej tego nie wznowi. Za parę dni nowy i nie widzę sensu, żeby teraz wznawiał, jak już to w następnym sezonie.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Przez te parę dni można na luzie jeszcze wbić legendę z 25 rangi (jak się ma czas, chęci i dobry deck). Może w następnym sezonie zrobię coś podobnego? :)

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Przez te parę dni można na luzie jeszcze wbić legendę z 25 rangi (jak się ma czas, chęci i dobry deck). Może w następnym sezonie zrobię coś podobnego? :)

Autor tematu gra od 22 lipca, więc i 15 ranga byłaby osiągnięciem dla Niego, o legendzie nie ma co mówić, przyjamniej takie mam zdanie. Nikt nie zdążyłby złożyć dobrego decku w tak krótkim czasie ;).

Yykfu5r.png

Opublikowano

Autor tematu gra od 22 lipca, więc i 15 ranga byłaby osiągnięciem dla Niego, o legendzie nie ma co mówić, przyjamniej takie mam zdanie. Nikt nie zdążyłby złożyć dobrego decku w tak krótkim czasie ;).

Prawda. Trump, pewnie go znasz, prowadzi teraz serię F2P Rouge na jego kanale YT i próbuje dostać się do legendy jeszcze w tym sezonie Rogalem na nowym koncie.

Opublikowano

Prawda. Trump, pewnie go znasz, prowadzi teraz serię F2P Rouge na jego kanale YT i próbuje dostać się do legendy jeszcze w tym sezonie Rogalem na nowym koncie.

Oczywiście, że znam Trumpa ;). Z tego co wiem, to Trump już kiedyś na swoim streamie wbił legendę darmowym deckiem.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Oczywiście, że znam Trumpa ;). Z tego co wiem, to Trump już kiedyś na swoim streamie wbił legendę darmowym deckiem.

F2P Mage. Grał od początku i w kilka(naście?) dni wbił legendę.

Opublikowano

Przepraszam, że zaniedbałem temat, ale są wakacje, na razie jest ciepło, więc wychodzę cały czas gdzieś z przyjaciółmi i nie zbyt mam kiedy grać.

Od przyszłego sezonu będę częściej grał.

giphy.gif

Opublikowano

Przepraszam, że zaniedbałem temat, ale są wakacje, na razie jest ciepło, więc wychodzę cały czas gdzieś z przyjaciółmi i nie zbyt mam kiedy grać.

Od przyszłego sezonu będę częściej grał.

Szkoda że już nie b będziesz narazie kontynuować teamty. :(

Opublikowano

Szkoda że już nie b będziesz narazie kontynuować teamty. :(

Nie masz co się smucić nowy sezon już za 2 dni, a wtedy będę cały czas coś do tematu wstawiał ;)

---------------------

qq6wrw.jpg

Tak na koniec sezonu awans do ligi 17 ;D

Jak wolicie?

1. Wszystkie nowości wstawiać do pierwszego posta

2. Nowe ss'y wstawiać w nowy post

3. Wstawiać tu i tu.

4. Wstawiać do  pierwszego postu i pisać w nowym, że jest aktualizacja.

5. Inna (jaka?)

giphy.gif

Opublikowano

---------------------

Jak wolicie?

1. Wszystkie nowości wstawiać do pierwszego posta

2. Nowe ss'y wstawiać w nowy post

3. Wstawiać tu i tu.

4. Wstawiać do  pierwszego postu i pisać w nowym, że jest aktualizacja.

5. Inna (jaka?)

Zdecydowanie pierwsza opcja- będzie czytelnie i przejrzyście, tylko pamiętaj o spoilerach.

Yykfu5r.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...