Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error po zalogowaniu kamer + pandora.

lov3e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio naszło mnie na używanie exp bota na pandorze żeby podropić troszkę sztabek. Grając na lapku wpakowałem KamerMod'a 2k12sf do folderu z Pandorą ( żeby mieć wszystkie itemy mapki itp ) i wszystko śmigało jak należy, bocik się pięknie spisywał. Wczoraj przerzuciłem się znów na PC, pobrałem tego samego moda, wrzuciłem do czystego clienta pandory i po wybraniu postaci i wczytaniu gry wywala mi error ze znakami zapytania, za każdym razem. Pytanie co może być nie tak.? Przerzuciłem nawet tego samego clienta z modem z lapka, nadal to samo. Na jednym i na drugim Vista, SP2, MV C++ 2008, NET framework zaktualizowany. Ma ktoś jakies pomysły jak to zrobić.? Teoretycznie mogę wrzucić na pliki globalnego metina 2, ale wtedy nie pokazuje mi anty exp ringa, a to jest mus przy bocie. Próbowałem wrzucać te magiczne paczki z któregoś z tematów na forum, ale nie dość, że nie widzę połowy standardowych itemów ( np potki ), to jeszcze i tak nie widać exp ringa. Gdyby ktoś miał jakieś skuteczne rozwiązanie jak wyeliminować ten error służę codzienną porcją lajków przez tydzień. 

@Edit; tak tak, wiem, że instaluje się moda na spatchowanym globalu, ale ja właśnie grałem na zmodowanym cliencie pandory i wszystko działało lepiej niż na globalu, na którym nie ma połowy itemów z pandory. 

Opublikowano

Po usunięciu pliku zamyka clienta w tym samym momencie, tylko, że bez errora. Daamn. ;x

@Edit; Dobra, po zainstalowaniu najnowszego kamera na aktualnego globala i próbie zalogowania się na pandorę efekt jest ten sam - wczytanie gry i insta error. W takim razie problem nie tkwi z kliencie pandory tylko w moim kompie. Jakieś pomysły.?

Dodam, że kamer mod na globala działa normalnie, ale na privy na globalnym cliencie już nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...