Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Destiny Beta X360

Harders

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś ma jakiś sposób działający na darmowy kod do bety? BĘDĘ WDZIĘCZNY I WALNĘ DUŻO LAJKÓW :D

Opublikowano

Taki youtuber Yoji720 dawał własnie kod w jakims konkursie. Teraz na roznych stronach sa giveawaye i mozesz zgarnac klucz.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

mój brat pobrał go z xbox sklepu [ma golda na rok za free (ale nie powiem jak)]

xD. Jak od piątku do dzisiaj była darmowa beta i każdy subskrybent golda mógł pobrać taką betę za darmo. Informował o tym @tripipi w newsie. Także serdeczny środkowy palec dla pana 'nie powiem jak'.

@down ale był serdeczny:/

Opublikowano

xD. Jak od piątku do dzisiaj była darmowa beta i każdy subskrybent golda mógł pobrać taką betę za darmo. Informował o tym @tripipi w newsie. Także serdeczny środkowy palec dla pana 'nie powiem jak'.

widać dziecka nie stać na golda to musi piraci a niech wam zablokują konsole także

chcesz wiedzieć dostałem od producenta gry w e-mailu :P  więc nie wykorzystasz tego 

a dziękuje za warna  :)    a gumowy raport za środkowy palec 

Opublikowano

Dobra dobra bo zacznie się robić nie przyjemnie :D

Dzięki wszystkim chciałem przetestować grę i to zrobiłem i jednak wstrzymam się z kupnem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...