Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań na temat konsoli

Victoremque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, tak jak w temacie mam kilka pytań na temat konsoli do tv:

-Dlaczego gwarancja na PS4 wszędzie gdzie się spojrzę jest 12 miesięcy, przecież w świetle prawa polskiego na każdy produkt jest 24 miesiące, nawet na gacie z biedronki..

- Czy warto już teraz kupić ps4 zamiast ps3? Bo jest spora różnica cenowa, a ja nie chcę wywalać pieniędzy w błoto ;)

Opublikowano

Jak dla mnie nie , ceny z kosmosu + żeby grać online trzeba kupować PS plus.

Kupiłem od razu na rok żeby taniej wyszło , ale i tak 200 zl najmniej.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak dla mnie nie , ceny z kosmosu + żeby grać online trzeba kupować PS plus.

Kupiłem od razu na rok żeby taniej wyszło , ale i tak 200 zl najmniej.

Szok, wydałeś 200zł na rok... przecież to cena jednej gry, koszty Plusa zwracają się najczęściej po 3-4 miesiącach.

Siemka, tak jak w temacie mam kilka pytań na temat konsoli do tv:

-Dlaczego gwarancja na PS4 wszędzie gdzie się spojrzę jest 12 miesięcy, przecież w świetle prawa polskiego na każdy produkt jest 24 miesiące, nawet na gacie z biedronki..

- Czy warto już teraz kupić ps4 zamiast ps3? Bo jest spora różnica cenowa, a ja nie chcę wywalać pieniędzy w błoto ;)

Moim zdaniem opłaca się już teraz kupić, przecież już jest w czym wybierać jeśli chodzi o gry. W ciągu najbliższych tygodni/miesięcy wychodzą kolejne produkcje na "nową generacje".

Jeśli chcesz zagrać w gry z PS3, to też będzie taka opcja ale dopiero w przyszłym roku gdy Sony uruchomi w Polsce usługę PS Now.

Cen PS3 a PS4 bym nawet nie porównywał, pragnę przypomnieć, że PS3 jest na rynku już prawie 8 lat.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@tripipi tylko dlaczego jest gwarancja 12 miesięcy, a nie 24? A może Xbox one? Jak jest z wydajnością wszystkich konsoli? Ps4 ma dużą przewagę nad ps3?

Bo długość gwarancji jest zależna od woli producenta.

Mylisz gwarancję z przepisem mówiącym o niezgodności towaru z umową, która trwa 2 lata...

Xbox One to syf straszny. Nie dość, że ta konsola nie wyciąga FHD w grach, to w dodatku Xbox One to typowy social media a nie konsola, która przede wszystkim ma służyć do grania.

O przewadze PS4 na PS3 możesz sobie poczytać w internecie, możesz porównać sobie grafikę...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Moim zdaniem kup sobie np ps3 ss 500 gb ( takie jest moje zdanie )  . Dużo tytułów  gry jeszcze nie takie drogie bo po 80-130zl

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Polecam ci kupić ps4.

Co do innych konsol Xbox One ma świetne tytuły startowe, prawdą jest to, że trudno jest wyciągnąć Full HD z nowego Xboxa z powodu jego architektury (no i jest troszeczkę słabsze od swojego konkurenta), wybór należy do ciebie.Jest także Wii U, które według mnie jest świetną konsolą, ale w Polsce wątpię abyś ją znalazł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...