Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snoe.pl - A Ty już wiesz kim zagrasz? Start 25.07 piątek godzina 19:00 [Dedyk] [Easy]

Ti'o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa pliku do odpalania musi być: Snoe.pl bo mają zabezpieczenie po stronie serwera.

a co mnie to obchodzi ?  na all serverach robilem 2 pliki do buffa i woja bo mam win 7 a nie lubie jak jest okno w oknie  niech zrobia 2 pliki do opladania klienta i bedzie fajnie a nie k***a

@ i co bedzie jakas reklama czy macie wyjebane ?

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wierza satou zbugowana pozdro wchodze i 0 mobow spierdolony server k***a niby 1 oficial byl beta gowno prawda bugi zostaly zgloszone i dalej nie naprawili co za administracja  wielkie  ZERA nie administracja tyle mam do powiedzenia.

i nadodatek moby w av1/av2 maja dmg wyjebane w kosmos z buffem 40% bije mi po 1.2k tak ze pozdro :)

tyle to mi moby na xenoxie w av9 bily ...

dodam ze mam ponad 30% na miecze i strzaly :)

Opublikowano

Moim zdaniem za dużo bzdur dodane dlatego też nie zagram. Juz widzę jak wszystcy będą się na tym serwie czaić na bossy , nie przemyślany serwer.

Opublikowano

@sundio

Administracja to jakieś dzieci, pokłócili się i jeden odszedł, a to były jego pliki, więc serwer upadł. Można ten temat zamknąć i usunąć, bo OFF.

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...