Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Orion

eXe007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:/ 6aq9hu.jpg

nawet nie wszedl na serwer i nie patrzył nic ;o pzdr teraz aktualnie 220lv nowe bronie/zbr. :) serwer od 29 lipca do 3 sierpnia off. :)

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Bo podjebałeś urywki z mojej prezentacji oraz starałeś się zrobić kopie mojego serwera c**j że teraz masz 200 lev+ itp

więc mam prawo być wkur**** twoje serwery jakie robisz są więcej razy offline niż online wszystko nie ogarnięte i nie umiejętnie robisz oraz wykorzystujesz wpierd***** wszystko co popadnie i bez przemyślenia na serwer

ps:tym ss nic nie udowodniłeś

Serwera dalej nie polecam i nie będę polecał serwery z ręki "Radeon" padają szybciej niż on je robi

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@HaxIoRtMe

Dokładnie k***a wszystko podpierdolone. 

Administracja leci kur*a w ch*ja 

Sam nic nie potrafi zrobić..

Yebać takich typków i jeszcze mówił ze na dedyka kurfa startuje hehe powodzenia japierdole zabić to zanim złoży jaja...

Opublikowano

Serwera nie polecam !!!

HAhaha już widzę jak będzie ogarniał source + bugi w nim myślisz że pisząc takie rzeczy będziesz uchodził za profesjonalistę i za dobrego technika (Śmiech na sali)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

oj Haxiorku source wgrane binka do clienta już też :( że ty taki wielki technik nie umiales tego ogarnąć to nie znaczy ze ja nie ogarne :( ogólnie all ogarniete :C

Opublikowano

Radeon, Serwer nadal stoi? Bo nie jestem pewien czy pobierać czy czekać na Armenię

tak. serwer stoi dopiero 3 sierpnia bdzie online. :)

Opublikowano

No to żegnam się w tym temacie ! ;) odchodze od metin2 może kiedyś powróce teraz możecie mnie spotkać w grach Warface/Unturned.

Opublikowano

HAha już się wielki "Techniku" narobiłeś serwerów.... płakać nie będziemy

Nie polecam

oj nie bdziemy nie bdziemy :C? mow za siebie WIELKI TECHIKU Idz pracuj nad Veraniskiem;c

Opublikowano

wlasnie tka myśląc odbugowałem exp od 100 do 250. i już leci tak jak powinno jeszcze dodam mapki z ogarniętym dropem itp ^_^ serwer startuje na nowo z nowym teamem. zobaczycie niedługo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...