Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Matowe Lody

Reserve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, 

krótkie pytanko - jak powinien wyglądać dropek na matowe lody? Na SG stoją po 1.2kk za sztukę więc opłacalny jest ich drop :) 

Czy moja Sura 63 lvl jeszcze ma szansę dobrze je dropić? I najważniejsze pytanie - Czy lecą na tyle dobrze żeby się to opłacało?

2l6yat.jpg

Opublikowano

Możesz podać EQ swojej sury to Ci możemy powiedzieć czy by drop na niej byłby spoko. Jeśli chodzi o ten level to nie będzie z tym tak źle, chociaż ja to bym chyba bodziaka zrobił, mu później eq odpowiednie na jego level i jedziemy. 

Opublikowano

Możesz podać EQ swojej sury to Ci możemy powiedzieć czy by drop na niej byłby spoko. Jeśli chodzi o ten level to nie będzie z tym tak źle, chociaż ja to bym chyba bodziaka zrobił, mu później eq odpowiednie na jego level i jedziemy. 

Moja surka:

Lvl 63

Koń militar

Biolog: Oddaję właśnie matowe

Skille: Ostrze m9 (4ku do m10, czytam na radach)

strach m10

wir m7

Eq:

FMS+9 sr 36 KD +3

Zbrojka na 42 +6 i 1k PŻ

Tarcza na 41 +7

Hełm na 60 lvl +6

Bransa, wisior 1.5k HP, butki 2k HP

Mam też buffka błogo m5 pomoc m3

A jak ten bodziak musiałby wyglądać żeby dawać tam radę?

2l6yat.jpg

Opublikowano

Ile masz defa na tej surce? Ale mysle, ze spokojnie ogarniesz.

Bodziak z 12k hp, skille okolo m5 ( aura, berek )

I przy tym buffie 450-500 defa.

No i na blok ile sie da.

Nie wbijaj wiecej niz 55 lvl - bedziesz mogl dropic jezyki i zabie udka, ale jezeli nie bedziesz dawal rady to 61 zeby tarcze zalozyc.

Opublikowano

Na Surce 445 deffa i 14.5k HP.

A jak wygląda częstotliwość dropu? Ciężko lecą? Boję się że koszty zrobienia takiego bodziaka przerosna zyski (1 Aura 1.2kk, 1 matowy 1kk)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Na Surce 445 deffa i 14.5k HP.

A jak wygląda częstotliwość dropu? Ciężko lecą? Boję się że koszty zrobienia takiego bodziaka przerosna zyski (1 Aura 1.2kk, 1 matowy 1kk)

Calego spota chyba nie wezmiesz ( chyba, ze pod sciane )

Tez mysle, ze nie oplaca sie robic bodego w tej sytuacji.

A co do czestotliwosci to nie pomoge.

Opublikowano

Spróbuj surką i sprawdź czy ten biznes jest opłacalny. 

W sumie wątpię, że zarobki mogą przerosnąć hajs, który wydasz na nowego bodziaka.

Opublikowano

Warto dodać że mam 2x drop ;) Na SG to nie problem :) 

Pytanko mam jeszcze takie: Planuję dobijać 75 lvl żeby latać do red na metki - czy zostać na razie na tym lvl-u i podropić lody czy bić dalej?

2l6yat.jpg

Opublikowano

Warto dodać że mam 2x drop ;) Na SG to nie problem :)

Pytanko mam jeszcze takie: Planuję dobijać 75 lvl żeby latać do red na metki - czy zostać na razie na tym lvl-u i podropić lody czy bić dalej?

Nie znam sg, ale z tego co wiem jest troche podobny do pl. Skoro masz surke wp to dobij 75 i chodz na metki mordu na dt.
Opublikowano

Nie znam sg, ale z tego co wiem jest troche podobny do pl. Skoro masz surke wp to dobij 75 i chodz na metki mordu na dt.

SG nie jest podobny do PL, PL przy SG to dno :)

Opublikowano

Metki mordu nie są opłacalnym zarobkiem. Kamol duchowy kosztuje 100k. Dla porównania Aura 1.2kk, bodzio 1.2kk, Ostrze 500k, Pierścień expa z lasu 300k. ;)

2l6yat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...