Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to są logi?

koxsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Logi to nic innego jak takie wpisy z bazy danych. Szczegółowe informacje na temat konta/postaci - kiedy, gdzie, skąd.. się logowała, co robiła o xx godzinie, na jakiej mapie, z jakimi itemami... dosłownie wszystko.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Logi to nic innego jak takie wpisy z bazy danych. Szczegółowe informacje na temat konta/postaci - kiedy, gdzie, skąd.. się logowała, co robiła o xx godzinie, na jakiej mapie, z jakimi itemami... dosłownie wszystko.

No ale dlaczego Gm w  patrzą  w logi gdy szukają botów? sprawdzają ile razy kogoś wywaliło?

Opublikowano

No ale dlaczego Gm w  patrzą  w logi gdy szukają botów? sprawdzają ile razy kogoś wywaliło?

Bo w logach masz, jak wspomniałem, dane o postaci - gdzie był, z czego się logował itd.

Opublikowano

Dodatkowo znajdziesz tam wszystkie błędy. Np. Jeśli postać zbyt szybko bije moby to wykryje że to WH. itp itd itp itd. :p

Opublikowano

Wpisy z bazy danych? W IT siedzę od kilku lat i nie wiem o czym mówisz, mógłbyś rozwinąć?

Opublikowano

Potrzebuje kamermoda do potowania i zbierania 3 itemków Medali Szkat blasku i zmianek. Jeśli będę tylko tego używał to jest szansa że mnie wykryje?

Opublikowano

Na moim serwerze logi dotyczą tylko przedmiotów, zatem dlaczego wprowadzasz go w błąd?

Wiec zmarnowałeś te pare lat .... 

Źle to ująłem, chodzi mi o informacje w bazie danych.

Nie ująłeś tego złe ... kto miał zrozumieć to zrozumiał. 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Źle to ująłem, chodzi mi o informacje w bazie danych.

Na moim serwerze logi dotyczą tylko przedmiotów, zatem dlaczego wprowadzasz go w błąd?

Wiec zmarnowałeś te pare lat .... 

Ja przynajmniej nie przetraciłem pieniędzy na dziewczynę która mnie zostawiła ;)

Opublikowano

Potrzebuje kamermoda do potowania i zbierania 3 itemków Medali Szkat blasku i zmianek. Jeśli będę tylko tego używał to jest szansa że mnie wykryje 

Odpowiedzcie mi na to pytanie a potem może cie spamować do woli

Opublikowano

Odpowiedzcie mi na to pytanie a potem może cie spamować do woli

Zawsze jest szansa, że wykryje.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie wprowadzam nikogo w błąd. To nie moja wina, że Twoje logi są w wersji ubogiej.

Wprowadziłeś, nie masz pewności że nie gra na moim serwerze, zatem pisząc że mam logi inne niż te które są faktycznie podajesz błędne informacje, powinieneś tę definicję bardziej uogólnić ;)

Potrzebuje kamermoda do potowania i zbierania 3 itemków Medali Szkat blasku i zmianek. Jeśli będę tylko tego używał to jest szansa że mnie wykryje?

Jeżeli będzie to skrypt oparty o pythona to nie mogą niczego wykryć. Co do samego bota, takowego nie znajdziesz, musisz poprosić aby ktoś napisał Ci dedykowanego.

Opublikowano

Wprowadziłeś, nie masz pewności że nie gra na moim serwerze, zatem pisząc że mam logi inne niż te które są faktycznie podajesz błędne informacje, powinieneś tę definicję bardziej uogólnić ;)

Nie będę domniemywał gdzie gra. Podałem możliwe opcje, co mnie obchodzi, że jakiś serwer owych nie posiada?

Opublikowano

Nie będę domniemywał gdzie gra. Podałem możliwe opcje, co mnie obchodzi, że jakiś serwer owych nie posiada?

Zatem jeśli podajesz możliwe opcje, a nie sprawdzone i pewne informacje, to przydałoby się słowo takie jak "najprawdopodobniej" lub też "możliwe że", nie sądzisz? 

Swoją drogą, gdyby taka dyskusja była prowadzona przez dwóch userów już dawno oboje dostaliby warny, ciekawe, prawda?

Opublikowano

Zatem jeśli podajesz możliwe opcje, a nie sprawdzone i pewne informacje, to przydałoby się słowo takie jak "najprawdopodobniej" lub też "możliwe że", nie sądzisz? 

Swoją drogą, gdyby taka dyskusja była prowadzona przez dwóch userów już dawno oboje dostaliby warny, ciekawe, prawda?

Dlaczego? Dyskusja prowadzona jest na temat. To jest forum, a nie areszt.

Opublikowano

Dlaczego? Dyskusja prowadzona jest na temat. To jest forum, a nie areszt.

BRAWO!

Powtarzam to od zawsze, a i tak warnowane są posty które choć troszkę odbiegają od tematu, a merytorycznie go dotyczą, dlatego przypierdoliłem się do takiego szczegółu w Twoim poście, bo Wy także to robicie. Chyba pierwszy raz przyznam Ci rację.

PS. Co do kwiatmixa też miałem rację.

Opublikowano

Szanse są, ale jak nie będziesz nadużywał niejtórych opcji, możes grać spokojnie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Logi są prowadzone różnie - niektóre szczególnie, niektóre z mniej szczegółowo. Głównie zapisują one dane na temat zdarzeń, działań jakiegoś systemu (w tym przypadku Metin2). 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...