Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat engine pomoc

marcin898

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś mi powie i wytłumaczy czy da rade użyć Cheat Engine do zwiększenia DMG i obrony? wiem że topka graczy używa tego cheatu i chciałbym wiedzieć jak można

Opublikowano

Nie można ....

Czemu edytowano Xanan,sory ale ja być takim...

Bez wyzywania proszę.

Xanan

Doskonale rozumiem ale można to napisać bez wyzywania.  ;) 

Xanan

Opublikowano

Niestety teraz nie wiem czy ktos by Ci o tym powiedzial, wydaje i sie ze masz racje i nadal jest uzywany cheat engine przez odpowiednie kody i adresy dostaja sie do swojego DMG i powiekszaja^^ tez o tym slyszalem nie raz. Pozostaje tylko czekac az ktos moz sie znajdzie kto wie cos na ten temat i podzieli sie wlasnym doswiadczeniem w tej sprawie

Opublikowano

Według mnie to nie działa w grach tego typu bo wystarczy pomyśleć jak taki program ma dostać się do adresu funkcji/wzoru obliczajacego obrażenia skoro ta funkcja/wzór jest na serwerze - to po pierwsze. Po drugie jak chcesz się tam dobrać nie mając nawet ip serwera. Po trzecie z tego co się orientuje to ten program nie ma możliwości łączenia się z serwerem (jak np. putty(moze to zly przyklad ale nic innego nie przychodzi mi do glowy))

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...