Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Talberia.pl poszukuje doświadczonej ekipy !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie.

Mój znajomy(Glindor) i ja poszukujemy ekipy na nowy serwer metin2 który ma mieć wszystko unikalne.

W sensie jak unikalne ?   inaczej   newsy w grze których jest bardzo mało na innych serwerach.

Zastanawiacie się pewnie jak ma wyglądać projekt ? czy mam pliki itd..

Cały projekt mam napisany w WordPadzie wszystko ogólnie co ma być na serwerze.Proponuje serwer medium/hard  lub easy/medium to wszystko oczywiście możemy ustalić wspólnie.

Kim my jesteśmy ? co będziemy robić ,ogólnie glindor jest podstawowym technikiem   potrzebujemy jeszcze 2 technika który w miare ogarnia  serwer.

Ja ogólnie pisze cały projekt jak to ma wyglądać uczę się  jeszcze jako technik więc technikiem nazwać się nie mogę.

Co z tego będziecie mieć ?  chciałbym powiedzieć tyle ,że na zarobkach mi nie zależy  ,ponieważ  bardziej zależy mi na serwerze ,aby go  zrealizować.Oferujemy  wam zyski z serwera %'nty się ustali kto jaki dostanie.Nie będzie takiej sytuacji ,że ktoś nie dostanie przydzielonej mu wypłaty.Oczywiście będziemy się szanowali  ,oraz byli dla siebie mili zresztą to podstawa w dobrym teamie.

Myślę ,że tutaj więcej nie będę się rozpisywał.

Stanowiska

-1 Technik

-1 GM

-1Grafik

-1 Technik TS3

-1 WebMaster(Zapłata Gwarantowana za strone)

-1 Sponsor

-1 Quester

Chętni ?  piszcie na gg 47794445 !

Pozdrawiam.

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

Potrzebujemy   drugiego Technika ! !

Pilnie prosze pisać na moje gg..

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...