Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Project-7 Rappelz Bot

Weest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instaluje jak trzeba uruchamiam i wyskakuje błąd PixelBOt has encuntered a problem and needs to clos. We are sorry for the inconvesince. I tam dalej jest jeszcze sporo tekstu.

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

Nie działa mi nawet z tym /install w CMD .. mam Windowsa 7 64-bit wszystko robię jak na wideo, a folder się nie pojawia na pulpicie....

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

filmik można sobie zmontować niezależnie od tego czy działa czy nie, dlatego zamiast filmiku jest demo do pobrania działające 10 min. Więc każdy może sobie sam sprawdzić czy działa i jak działa.

Tylko trzeba czytać co jest napisane w bocie. Wszystkie informacje odnośnie uruchomienia są na pierwszej zakładce w bocie.

I to co najważniejsze działa tylko na 64 Bit Windowsie. Na 32 nie działa :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na jakiej podstawie sądzisz że to wirus? Masz jakieś dowody? Bo ja mam dowody że to nie jest wirus wystarczy plik przeskanować na stronie.

http://www.virustotal.com/

strona skanuje plik 43 antyvirusami.

Qes Jak nie wiem czy działa to się nie wypowiadaj. Bot wciąż działa i myślę że będzie długo dział. Tylko trzeba mieć Win 64 Bit. U mnie i u paru innych osób które mają tego bota nie słyszałem by były jakieś problemy z jego działaniem .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytanie:

Czy ten bot sam expi/bije moby etc.?? Oczywiscie ten od Dostrixa a nie to gówno z allegro.

18706.png

18413.png

33625.gif

33669.gifJEŻELI POMOGŁEM, NIE BĄDŹ ŻYŁA I JE#N#J "LAJKA"

33278.png

30497.png

33662.gif

33723.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To jest ze ci sam bije potworki ;]

Jak Pomogłem Prosze daj + ;]

Życie:

"TO OSTRY MIECZ,NA KTÓRYM BÓG NAPISAŁ:

Walcz,Kochaj,Cierp"....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...