Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zwieszony Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam serwer na serwerze VPS. Gdy się serwer włączał, zwiesiło mi kompa. Restartnełem go, teraz pisze że jestem ciągle na serwie. Serwera nie da się włączyć, ani wyłączyć. Pokazuje się na Konsoli
[15:52:47 WARN]: Perhaps a server is already running on that port?

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Jest przez ten sam ! Potrzebuję szybkiej pomocy

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Jest przez ten sam ! Potrzebuję szybkiej pomocy

Albo ten port jest zajęty, albo jest on zablokowany.

ALBO źle wpisałeś ip ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Chyba wiem jakie mam IP. Wpisałem adres: minecraft.waw.pl. Co zrobić dalej ?

MKfY45t.png

Opublikowano

Jak ?

MKfY45t.png

Opublikowano

Zabierasz się z tworzenie serwerów na VPS, a nie wiesz jak zabić proces...

Klik.

Opublikowano

Nie rozumiem słowa, zabijanie -.-

MKfY45t.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć ip "nazwa.pl" to musisz wykupić domenę i podpiąć ip serwera po nią, musisz zmienić ip na cyferkowe następnie wykupić domenę i podpiąć ip cyferkowe pod domenę :)

Uczę się pisać pluginy, chcesz jakiś? Pisz śmiało na PW, a na pewno odpowiem :P.

Opublikowano

@2up, Mam wykupioną -.-. Już wszystko działa

MKfY45t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...