Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nic nie pisałem przez kuźwa 90 gier...

FoxOnSky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie pisałem przez kuźwa 90 gier... (90 gier temu miałem bloka na chat) i wczoraj po jednej grze po bloku poszedłem spać dzisiaj wstaje i co? K***A RIOT J****Y W DUPE K***Y JEBANE9841114060342941118137.png

Opublikowano

Sądząc po pisaniu na forum nie dziwie się. Napisz do supportu jednak nie wiem czy coś Ci to pomoże, pewnie bot z automatu ( przejrzeliśmy Twoje raporty i w większości flejmowałeś czy jakoś tak) im odpisze jak zwykle.

Napisałem im o unbana i jakoś nie byli skłonni mi pomóc. ach ten riot

Nie masz innego wyjścia oprócz zagrania ich ew. napisaniu skargi o usunięcie restrykcji :C

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@morness Nie flamie, nie flamiłem od około 200 gier co najwyżej żalę sie na forum albo znajomym jakie miałem noob teamy, więc wątpie, że od tego mam bana na chat.

Opublikowano

Dobry gracz nie potrzebuje czatu żeby wygrać grę

jest też opcja Ping gdybyś zapomniał ;) 

@top. To jest automat. Ktoś da Ci reporta to od razu dostajesz bana na czat. Ile już było takich tematów 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Ey ale dla mnie też jest to troche śmieszne...

Czy te bany na czat to zasługa reportowania nas ?

Skoro tak to nie dziwie się, bo ludzie aktualnie mają dziwne przyzwyczajenie reportowania wszystkich za wszystko! Nawet jeśli grali dobrze, a co gorsze reportowanie za to że grałeś lepiej ! Bo według niego miałeś lepszy komputer i mniej FPS co jest przecież nieuczciwe!

Sam raz rozmawiałem z takim "delikwentem" na TS...

Patologia -.-

Opublikowano

My też przez ~50 gier nic nie pisaliśmy, zonk, 136 gier chat restrict. Z deszczu pod rynne, trybunał był ciulowy, bo wszyscy wciskali punish jak leci, a to jest jeszcze gorsze, bo ludzie są mad, wciskają reporty bo przegrali, a skrypt dale restricty. ;v

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Mi się z blokada na chat lepiej gra bo skupiam się na graniu a nie pisaniu :D Jesli jestes pewny na 100% ze nic nie pisałeś napisz do supportu a oni ci udowadnia ze pisałeś.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano
Witaj, Przywoływaczu!
W ostatnim czasie otrzymałeś bardzo dużą liczbę zgłoszeń w stosunku do gier, które rozegrałeś. Sprawdziliśmy twoje konto i odkryliśmy, że w rozegranych przez Ciebie grach Twoje zachowanie było niezwykle negatywne. Z tego powodu nałożyliśmy na Twoje konto serię restrykcji na chat, by pomóc Ci w poprawie Twojego zachowania w grze.
Trybunał jest obecnie tymczasowo wstrzymany, by dać naszym deweloperom czas na wprowadzenie poprawek do systemu. W międzyczasie będziemy korzystać z restrykcji chatu by moderować zachowanie w League of Legends.
Pamiętaj proszę, że jeżeli nie poprawisz swojego zachowania, możesz spodziewać się kolejnych ograniczeń chatu oraz, w przyszłości, zawieszenia konta.

No to ładnie, udowodnili mi że pisałem chociaż nie pisałem, i chyba muszę zacząć pisać, bo mi zawieszą konto za nic nie pisanie (BTW, jak zwykle taka sama odpowiedź, bo już chyba gdzieś ją widziałem)

jebane cebulaki mnie zreportowały bo im gre carrowalem lololo

Opublikowano

Po słownictwe użytym w temacie śmiem twierdzić, że blokada słuszna

@Topic

Ludzie musieli cie zreportować za złe słownictwo, a że Trybunał nie działa to kary lecą z automatu

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Napisz do supportu. Mój brat miał podobnie. I odbanowali mu pisanie

Spróbuję, może mi odbanują, on pisał w języku polskim czy angielskim?

Opublikowano

Wyzwiska, obrazy, negatywne nastawienie do innych graczy = ban.

Albo źle zagrałeś(mój przypadek) = ban. 

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Wyzwiska, obrazy, negatywne nastawienie do innych graczy = ban.

Albo źle zagrałeś(mój przypadek) = ban. 

Albo nic z powyżej wymienionych, tylko komuś podpadłeś = ban 

Specjalista
Opublikowano

Ja dostałem report od enemy za to że gankowałem xD Na chacie F**K lee. A potem dostałem taki ban z dupy (y)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...