Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wolicie na serwerze SkyBlock?

GangsterHobo_

Jaki wolicie serwer SkyBlock?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki wolicie serwer SkyBlock?

• Serwer SkyBlock z Dropem.
      8
    • Serwer SkyBlock bez Dropu.
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dlatego iż zakładam serwer SkyBlock chciałbym się Was zapytać co wolicie. Wolicie Drop czy może serwer SkyBlock bez Dropu? Możecie dzielić się swoją oryginalną opinią w postach, lub w ankiecie.

Dziękuję.

Q7UQgWE.png

Opublikowano

Mi się podoba z dropem, kiedyś grałem z kolegą na takim serwerze,że drop był z cobblestone i było super. Ten serwer właśnie przez ten drop stał się popularny i ogólnie był dobry technicznie to średnio grało na nim 300 osób ;) Więc polecam Ci rób z dropem :D

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Mi się podoba z dropem, kiedyś grałem z kolegą na takim serwerze,że drop był z cobblestone i było super. Ten serwer właśnie przez ten drop stał się popularny i ogólnie był dobry technicznie to średnio grało na nim 300 osób ;) Więc polecam Ci rób z dropem :D

Pozdrawiam

Dziękuję za opinię.

Ja także osobiście jestem za Dropem, lecz ja nie będę grać tylko gracze i to Wam ma się podobać. :)

Q7UQgWE.png

Opublikowano

Ja bym dał drop i daj też jakiś sklep żeby można kupować i sprzedawać na pewno to by się spodobało graczom. A drop rate daj tak po 0.5/0.6 żeby nie było zbyt łatwo.

Opublikowano

Zawsze i wszędzie drop z cobbelstone. Oczywiście do tego sklep sprzedajemy cobbelstone i dorabiamy się lepszych rzeczy :) Dajmy na to jeszcze jakieś butelki expa i eenchantu jemy. Lub exp ze stone i żeby fortuna działała. To najważniejsze. (pisze z tel)

Opublikowano

Ja osobiście jestem za dropem i dobrze by było jak byś dał minimum 3 stoniarki na spwnie :)

Silentiumpc gladius m20 | Silentiumpc vero L1 500w | Msi b150 pro/vdh | i5 6500 | Sandisk ssd plus 240GB | Silientiumpc Fortis 3 | 8GB DDR4 | Gtx 660 OC 2GB |

Opublikowano

Wg mnie bez dropu jest lepszy..

Jest co robić ;>!

Zgadzam się, lecz demokratyczność wygrywa.

Chociaż jestem nadal za Dropem, lecz serwer bez dropu nie jest zły, ponieważ dobrze wspomniałeś, że jest więcej pracy, oraz zabawy.

Więc robię serwer z Dropem.

Dziękuję wszystkim uczestnikom tego sporu.

Q7UQgWE.png

Opublikowano

Serwer z dropem, tylko z dropem. ;)

Trochę tego, trochę tego.

Opublikowano

Wiesz, teraz każdy SkyBlock jest z dropem.

A jakby tak odejść od tej "codzienności"?

Kto wie, może to przyciągnie graczy.

Zawsze można spróbować, a gdyby się nie udało, to dodanie dropu to 5 minut ;)

Opublikowano

nie wyobrażam sobie SB bez dropu o.O ciekawe skąd graze mieliby zebrać potrzebne itemy...

pamiętaj, że minecraft ma buga dzięki któremu możesz w nieskończoność kopać z maszynki od cobla :D Instrukcja dotycząca używania buga: (i twój serwer z dropem jest spalony xD)

-taka maszynka (najlepiej) https://www.youtube.com/watch?v=r1-y7nhzbYU - akurat tu pier*oli jakieś dziecko neo ale nigdzie nie widziałem filmu od takiego jednego normalnego kolesia

nacelować żeby ludek mógl kopać cały czas na zmiane 2 bloki

-przytrzymać LPM a następnie wyłączyć myszkę (jeśli to jest bezprzewodowa) lub odłączyć kabel/odbiornik (przewodowa/bezprzewodowa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...