Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. na wstępie chciałem zaznaczyć że jestem nowy na forum(konto mam od niedawna,forum odwiedzam dosyć długo)

do rzeczy, tak jak w temacie. wpadłem na pomysł żeby stworzyć stronke tylko i wyłącznie o expbocie lonely z easymetin

na stronie były by wszystkie wersje bota,forum z na którym można by było zgłosic problem w działaniu,a także podsunąc pomysł udoskonalenia bota

no dobra teraz powiecie... przecierz to nie bedzie nasz expbot! on jest z lonely... własnie oto chodzi.dostaliśmy gotowy ''wzór''' takiego expbota teraz tylko musimy go.. spolszczyć,naprawić opcje na które inni się skarżyli w innych wersjach (kupowanie potek,średnie poty,attack monster) itd.

więc jak sie podoba mój pomysł? jak ktoś zna jakiś dobry serwis umożliwajcy zakładanie darmowych stron(z forum najlepiej) to prosze o wypowiadanie się... potrzebował bym pomocy także do stworzenia takiej strony

nie licze na plusy:P komu to potrzebne?

Opublikowano

hmm, też myślałem o prawach... ale nie ma zadnej umowy licencyjniej czy cos.pozatym expbot jest nielegalny...a nielegalnego programu nie możesz zabroić reprodukować/edytowac/updatować

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...