Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki na PL, ogólnie.

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grałem w Metka dobre 2 lata, i nie jestem na czasie. Wiem, że jest temat ze spisanymi hackami, ale z 4 miechy nie był updatowany, więc mało tam pewnie działa.
Głównie chodzi mi, jakie są teraz działające Hacki na PL'a, kiedyś był Kamer Mod, nie wiem czy teraz istnieje. Głównie interesują mnie Wait hacki, czy inne pomagające w expie i pvp. Za dobre komentarze daję lajki, pozdro.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Kiedyś kupiłem M2Boba na bodajże okres tygodnia, nie działał, a twórca miał wyjebane jak napisałem o pomoc.
I nie chodzi mi o exp bota, sam chciałem pobiegać i poexpić.
Jak kamer nadal jest to ogarne co i jak, dzieki za pomoc, jak macie coś jeszcze działającego to dawajcie :)

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Kiedyś kupiłem M2Boba na bodajże okres tygodnia, nie działał, a twórca miał wyjebane jak napisałem o pomoc.

I nie chodzi mi o exp bota, sam chciałem pobiegać i poexpić.

Jak kamer nadal jest to ogarne co i jak, dzieki za pomoc, jak macie coś jeszcze działającego to dawajcie :)

Może akurat trafiłeś na okres po updacie i m2bob nie działał, tak samo zdarza się z kamer modem.

Co do moda to pobierasz stąd:

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

1. Instalujesz i patchujesz client PL'a.

2. Wypakowujesz moda do clienta.

3. Odpalasz moda jako administrator.

Możesz jeszcze obczaić to:

http://m2k-mod.blogspot.de/

Opublikowano

Serio, Item Creator? Albo to fake w c**j, albo metin jest juz tak absurdalnie zahackowany xD

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Serio, Item Creator? Albo to fake w c**j, albo metin jest juz tak absurdalnie zahackowany xD

Jak masz GM na własnym prywatnym serwerze to ci item tworzy a normalnie to imitacje itemku chyba tylko.

//@Misiekantos253 z tym, że wizualnie i się nie da ruszyć to wiedziałem a z tym GM to musiałem pomylić coś.

Dzięki wielkie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...