Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MODEM USB 3G D-LINK

Gość nukey ;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

modem sobie kup jakis z polecanych za tyle ile mozesz wydac max a internet zawsze mozesz znalezc prepaid jakis, teraz jest w orange prmocja 6gb internetu na 2mies za 6zl. Kupujesz sobie starter za 10zl, przedluzasz waznosc konta do roku za 3zl i aktywujesz pakiet za 6zl. 

Za taka cene dobrze spisuje sie huawei e173 u2.

Opublikowano

Oczywiście nie wiele gorszym, a nawet czasem lepszym modemem może być twój telefon z udostępnianiem Wi-Fi. Nie raz pracowałem tak z kilkunastoma osobami korzystając z mojego telefonu jako przenośnego modemu. Zaletą jest to że telefon nie gubi zasięgu, i dodatkowo możesz dzwonić i SMS'ować ;) A najlepszym jest to iż nie musisz marnować pieniążków na modemy. Telefon może udostępniać sygnał po kablu - USB, Bluetouch, jak i Wi-Fi. Moje osiągi w Orange Free to często 7Mbps DW i 3Mbps UP. Na Wi-Fi współdzieląc internet z 5-11 osobami.

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...