Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

UltrA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nowy komputer i nowe oprogramowanie windows 8. 

Podczas włączania CS wyskakuje to :

04328774812227034858.png

Mogę prosić o pomoc

Opublikowano
Rozwiązania są dwa:

Pierwsze po prostu masz słabą grafikę.

Dwa używałeś programu COMBOFIX oraz posiadasz kartę graficzną NVIDIA w swoim laptopie :) 

Po użyciu owego programu przestaje działać technologia optimus użyta przez NVIDIA do przełączania się miedzy dwiema grafikami w ramach oszczędności energii. 

Jak to naprawić ? pierwszy sposób ( nie zawsze działa. u mnie nie pomogło ale niby działa to )

Uruchamiamy c:\WINDOWS\ERDNT\Hiv-backup\ERDNT.EXE zaznaczamy "Other saved user registries", odpowiadamy twierdząco na wszystkie komunikaty, restart maszyny.

a jak nie to format  tylko :)

przeinstalowanie ponownie sterowników jednej lub drugiej karty nic nie pomaga :)

Opublikowano

Używałeś programu COMBOFIX? Po użyciu owego programu przestaje działać technologia optimus użyta przez NVIDIA do przełączania się miedzy dwiema grafikami w ramach oszczędności energii. 

Spróbuj:

Jak to naprawić ? pierwszy sposób ( nie zawsze działa. u mnie nie pomogło ale niby działa to )
Uruchamiamy c:\WINDOWS\ERDNT\Hiv-backup\ERDNT.EXE zaznaczamy "Other saved user registries", odpowiadamy twierdząco na wszystkie komunikaty, restart maszyny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...