Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowe prywatne serwery plemion ?

maciorewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć i czołem :D
słyszał ktoś z Was może o jakimś nowym powstałym/powstającym privie?

najbardziej zależy mi na serwerach WarZone i to ostry :D

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

zabawne wejdź w pierwszy temat w dziale tam jest nowo powstały serwer plemion :D link do strony      http://92.222.172.113/index.php

I to jak narazie jedyny godny uwagi polski (nowo powstały) serwer plemion moim zdaniem

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

"najbardziej zależy mi na serwerach WarZone i to ostry :D"

czytajcie ze zrozumieniem, proszę..

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

Opublikowano

@odświeżam.

powstaje coś nowego?

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

Opublikowano

a naprawdę szybki?
bo świat 5000 mnie nie interesują. zależy mi na naprawdę szybkim serwerze + o bardzo dużo powiększoną zagrodę :D

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

Opublikowano

Wytłumacz mi w czym różni się serwer 5k od np. 10k? Przecież to jedno i to samo dziadostwo na którym gra nie ma kompletnego sensu bo zamiast umiejętności i inteligencji wymaga jedynie zręczności i szybkiego łącza.

Opublikowano

Dokładnie się z kolegą wyżej zgadam , jak ktoś chce robić server priv - to po co znów 5k szybkości ?...dla mnie to taki server bez sensu , bardziej się opłaca zrobić server z prędkością 10-20 

Opublikowano

Wytłumacz mi w czym różni się serwer 5k od np. 10k? Przecież to jedno i to samo dziadostwo na którym gra nie ma kompletnego sensu bo zamiast umiejętności i inteligencji wymaga jedynie zręczności i szybkiego łącza.

masz tu trochę racji

Dokładnie się z kolegą wyżej zgadam , jak ktoś chce robić server priv - to po co znów 5k szybkości ?...dla mnie to taki server bez sensu , bardziej się opłaca zrobić server z prędkością 10-20 

lecz jednak ja wolę serwery w predkosci od 400 do 5 k dlaczego ?? hmm każdy człowiek ma swoje upodobania :) i myślę że wiecej graczy bedzie na szybszym privie niż wolnym . ponieważ jak ktoś chce grać na wolnym speedzie to startuje na plemiona.pl . ktoś się z tym zgadza? daje like 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

wiesz jest coś w tym prawdy , lecz dla mnie to trochę bez sensu ...zaczynasz na 5k i masz po 1 dniu (przykładowo) 15 wiosek i myślisz że ci dobrze idzie nikt ci nie podskoczy i idziesz spać , wstajesz rano i masz 1 wioskę lub wgl jej nie posiadasz . Takie servery są dla ludzi co nie mają życia i siedzą przed kompem 24h na dobę , a ja lubię wychodzić na dwór ;) dlatego też wole servery wolniejsze .

Co do plemion , tak owszem możesz sobie tam grać (i gram) ale to są jednak długie lata grania - a priv traktuje jak treningi na oficjalne plemiona ;)  

Opublikowano

wiesz jest coś w tym prawdy , lecz dla mnie to trochę bez sensu ...zaczynasz na 5k i masz po 1 dniu (przykładowo) 15 wiosek i myślisz że ci dobrze idzie nikt ci nie podskoczy i idziesz spać , wstajesz rano i masz 1 wioskę lub wgl jej nie posiadasz . Takie servery są dla ludzi co nie mają życia i siedzą przed kompem 24h na dobę , a ja lubię wychodzić na dwór ;) dlatego też wole servery wolniejsze .

Co do plemion , tak owszem możesz sobie tam grać (i gram) ale to są jednak długie lata grania - a priv traktuje jak treningi na oficjalne plemiona ;)

no czy ja wiem ? ja lub lion powie ci że starczy 3 h nawalać lub mniej a potem można mieć krótko mówiąc wyjebane :) no i najważniejsze mieć kolegów ;D co nie lion ?

Opublikowano

Dlatego oni (ona) lubią takie serwery bo to no life :) (też bym był jabym był dziewczyną i to grubą...to była nie miłe ale juz taki jestem :)

Opublikowano

Każdy lubi to co lubi ;)  

Tak btw to widziałeś ją  ? że nazywasz ją "grubą" , nie ze stoję po czyjejś stronie lecz to nie na miejscu obrażać kogoś kogo wgl nie znasz...bo z tego co ja widzę to ją hejtujesz jak tylko leci ...wiem że jest wolność słowa i wgl , ale ziomek zluzuj majty plemiona to tylko zabawa . Bo twoje wyzwiska nic nie zmienią...tylko robisz z siebie błazna i tyle.

Opublikowano

Dlatego oni (ona) lubią takie serwery bo to no life :) (też bym był jabym był dziewczyną i to grubą...to była nie miłe ale juz taki jestem :)

boże twoje komentarze są dziecinne ... nawet mnie nie widziałeś. 

Opublikowano

Nie dziecinne chociaż fakt mam trochę zabawy pisząc je :) ale to chyba dobrze że ktos pomimo upływu lat może jeszcze sie pośmiac hmm... ? :)

w połowie sie z tobą wkońcu zgodzę :) lecz fajnie to się z innych śmiać ? miło by ci było gdyby ktoś śmiał się z cb ? jeśli tak to jest z tobą coś nie tak 

Opublikowano

nie pozdrawiam Moderatorów tego działu, każdy z Was powinien dostać ostrzeżenie za spam (zbędne posty, nic nie wnoszące do tematu).

będzie coś czy nić ?

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

Opublikowano

Naśmiewam sie głownie jak cos mnie bardzo irytuje, a w Twoim przypadku irytuje mnie tylko jedno, przechwalanie się byle czym, te głupie haha itp. i cała reszta (oh więcej niż jedno niestety)

Opublikowano

Wiesz to wygląda dziwnie , gdy ona tylko (gdzieś) wstawi post - to ty zara lecisz i ją hejtujesz....gorzej niż te dzieci na YT co zazdroszczą że ten co nagrywa filmiki to zarabia .

Proponuje ci wyjść na dwór z kolegami i zagrać w piłkę nożną, koszykówkę, siatkówkę lub coś innego co lubisz i olać internet....jak się z nią nie zgadzasz / nie lubisz jej to olej ją i tyle, a nie jak 5 -latke walisz głupie posty pod jej sobą

Opublikowano

dobra nie będę już spami bo tym tematem , co do tematu również czekam na jakiś ogarnięty priv ;)

Opublikowano

Właśnie wróciłem z "dworu" był męczący muszę odreagować wpadając tu mam na kim :)

Człowieku weź wyluzuj, widzę nowy post w temacie, myślę może jakiś serwer nowy a tu znowu jakieś spiny.

Jak dla mnie możesz nikogo nie lubić, ale kultura osobista wymaga byś miał szacunek dla graczy,z tego co widzę tylko potrafisz w słowach coś powiedzieć i to może oznaczać to iż w grze nic nie pokazujesz. Ja potrafię przyznać, że są ode mnie lepsi, bo nie uważam się za jakiegoś super gracza, jak mam czas to trochę pogram, nie trzymam długo, bo zaraz czasu brakuje, gram dla zabawy i mam szacunek dla graczy, którzy mnie podbiją, bo okazali się lepsi, chyba, że ktoś jest takim jak Ty "trollem" bo inaczej tego nazwać nie potrafię to nerwy puszczają, mam nadzieję, że pograsz na Modern Wars po restarcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...